Для того, щоб бути успішним, слід розвиватися та вчитися. Деякі навички допоможуть в цьому.

Про те, що варто розвивати в собі, аби за декілька років стати більш успішною людиною, розповіла фінансова планерка Уляна Гринчевська. Вона зазначила, що про своє майбутнє слід думати наперед.

Успішні люди. Фото: Youtube
Успішні люди. Фото: Youtube

Навичка "планування"

Для того, щоб розвити цю навичку слід почати з невеличких вправ. Написати, щоб ви хотіли завтра зробити, також плани на місяць, і також мрії зробити щось через рік.

За словами фінансистки, регулярне і детальне фіксування побажань допоможе триматися поставленої цілі.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Успішні люди. Фото: Youtube
Успішні люди. Фото: Youtube

Комунікація

Уляна Гринчевська розповідає, що в майбутньому цінуватимуться комунікативні здібності. Навичка спілкування може допомогти знайти кращу роботу, відкрити власну справу, або заявити про себе в інший спосіб. Навчитися цього можна відвідавши курси або семінари з ораторського мистецтва.

Бути в потрібному колі

Важливо слідкувати за тим, хто вас оточує. Якщо ви хочете навчитися малювати, то спільнота музикантів вам навряд допоможе.

Успішні люди. Фото: Youtube
Успішні люди. Фото: Youtube

Знання іноземних мов

Наразі знання іноземних мов може допомогти влаштуватися на роботу з вищою зарплатнею. Тому підвищення рівня знання мов точно допоможе бути успішнішим через 3-5 років, – додає експертка.

Нагадаємо, ми писали, що штопор не знадобиться: три способи відкрити пляшку вина.

Як повідомляв "Знай.ua" ниточки з 90-x ще можна виправити: ці прості поради допоможуть відростити густі та красиві брови.

Також "Знай.ua" інформував, як швидко почистити диван від шерсті домашніх улюбленців: не потрібно ні спеціальних пристосувань, ні зусиль.