Власниця салону краси, блогерка з Одеси, Руслана Броннікова обурилася через впровадження закону про мову. Блогерку оштрафували, що викликало в неї шалену лють.

Деталі скандалу та подробиці хейту блогерка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Броннікова заявила, що в Україні "утискають російськомовних" і повідомила, що "нацисти їй нав'язують мову".

Зрадниця  скаржиться на утиски. Фото: Instagram
Зрадниця скаржиться на утиски. Фото: Instagram

Треба сказати, що блогерка веде сайт та сторінку в Instagram російською мовою, і її виписали штраф, згідно з законом що набув чинності. Підприємницю оштрафували на 5 тисяч гривень.

Після штрафу блогерка заявила, що їй простіше закрити ФОП, ніж перейти на українську мову.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Зрадниця скаржиться на утиски. Фото: Instagram
Зрадниця скаржиться на утиски. Фото: Instagram

А коли почалася хвиля хейту на її адресу, Бронникова заявила, що "нацисти їй нав'язують наративи та правила", вона живе у "нацистській Україні" і її обмежують за російську мову.

Бронникова і раніше публікувала антиукраїнські гасла та близько місяця тому вона виїхала з Одеси до Росії. На щастя, зараз вона перебуває в Анапі й, судячи з публікацій, повертатися в Україну не збирається.

Варто сказати, що українці щиро пораділи тому, що блогерка виїхала до рф.

"На жаль багато одеситів так думають, але вони і не в Україні вже слава Богу. І цю на….й", - прокоментували пост Броннікової. А більше і не скажеш: "чумадан, квиток, росія".

Нагадаємо, ми писали, що "тяжко дивитися на обличчя, яке не можеш у*бати...": зрадниця України Ані Лорак любить посміятися перед дзеркалом.

Як повідомляв "Знай.ua" Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" влип у скандал через жарти з путіним: "Україні потрібно стати росією".

Також "Знай.ua" інформував, український сегмент інтернету продовжує штормити, за співака заступилася відома журналістка