Відома і навіть деякий час популярна українська артистка Ані Лорак, яка перебуває під санкціями РНБО України, продовжує нагадувати про себе. На цей раз так звана зірка видала новий перл про те, що піднімає їй настрій.

Зрадниця України Ані Лорка сиділа у сонцезахисних окулярах у студії однієї з російських радіостанцій та давала інтерв'ю. Однієї миті її запитав ведучий, що їй піднімає настрій, виконавиця відповіла. Такого ніхто не очікував, навіть сама Лорак.

Про це стало відомо відео зі студії, яке вже доступне у мережі YouTube.

Ведучий у студії запитав: "Як Ані Лорак піднімає собі настрій, секрети та лайфхаки".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Сама ж артистка відповіла так: "Ой, ну як я собі піднімаю настрій... По-перше, я сама себе смішу, дивлюсь у дзеркало, будую якісь пики...".

У соціальних мережах ця відповідь влаштувала користувачів. Зокрема, українські паблики в Telegram вже буквально рясніють коментарями з приводу того, як Ані Лорак сама себе смішить у дзеркалі.

Ось, що пишуть люди: "Жаба *бана", "Клоунеса", "А чого в чорному п*зда?", "Ох і кобила дурна", "Як важко дивитися на обличчя яке не можеш у*бати", "На "сама себе" можна було вимикати, кожен додумав би сам", "Ми теж, коли дивимося на тебе, сміємося!".

Коментарі, скріншот: Telegram
Коментарі, скріншот: Telegram

Коментарі, скріншот: Telegram
Коментарі, скріншот: Telegram

Нагадаємо, битва за Іво Бобула: український сегмент інтернету продовжує штормити, за співака заступилася відома журналістка.

Раніше повідомлялося, Ані Лорак показала, наскільки схожа на маму, яка віддала її до інтернату.

Також, "Щаслива родина": дружина Соловйова втекла від пропагандиста, змінивши партнера на жінку, яка в минулому була чоловіком.