До 24 лютого 2022 року в Україні ще існували люди, які вірили у байки про "братні народи" та дружбу з росією, як це не пародоксально.

Нині ж такі люди радше рідкість. ніжнорма. Безперечно, війна закінчиться, Україна переможе, але, як би нам не хотілося, але такі країни, як росія та Білорусь залишатимуться нашими сусідами. Звичайно, багато хто мріє, щоб землетруси з Туреччини перемістилися в Росію, щоб стався розлом літосферних плит і нас з Росією розділило хоча б море. Але, це, на жаль, щось із галузі фантастики.

в Тихому океані зник острів
в Тихому океані зник острів

Зараз же президент України Володимир Зеленський розповів, як же Україна житиме поряд із рф після закінчення війни.

Гарант зазначив, що Україні необхідно стати потужним суб'єктом у Європі, щоб убезпечити себе у майбутньому. Це включає й безпеку української держави завдяки членству в Євросоюзі та НАТО.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Про це він розповів під час зустрічі зі студентами у Львові із президентом Європарламенту Робертою Метсолою.

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

Зеленський висловив упевненість, що Україна буде країною-переможцем.

"Крім того, ми будемо країною-переможцем. І ми будемо суб'єктними. Дуже важливо змінити парадигму, яка була довгі роки. Ми робимо Україну потужним суб'єктом у Європі, щоб не говорили, що Україна – це десь біля росії, а щоб усі всі казали, що росія - це десь біля України", - наголосив він.

Метсола підтримала європейські прагнення нашої держави та запевнила, що Україна стане частиною ЄС.

Нагадаємо, що у Володимира Зеленського розповіли про повернення Криму: "Іншого шляху я не бачу".

Раніше ми повідомляли, що в Донецьку зник російський репер "Птаха", який не виходить на зв'язок.