Синоптики Українського гідрометеорологічного центру розповіли, якою буде погода в Україні у п'ятницю, 10 березня. Очікується, що цього дня буде хмарно з проясненнями.

Згідно з прогнозом, опублікованим на офіційній фейсбук-сторінці Українського гідрометеорологічного центру, вночі в Україні, вдень у східних, південно-східних областях, на Закарпатті та Волині очікується невеликий дощ, у північній частині з мокрим снігом.

"Вітер переважно південно-західний (вночі на Правобережжі - північно-західний), 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, на півночі країни від 2° тепла до 3° морозу; вдень 8-13° тепла, у південній частині, на Закарпатті та Прикарпатті до 17°, у північних областях 4-9° тепла.", - йдеться у повідомленні. Український гідрометеорологічний центр

Прогноз погоди: facebook.com/UkrHMC
Прогноз погоди: facebook.com/UkrHMC

Синоптики Українського гідрометеорологічного центру також опублікували прогноз погоди по Київщині на 10 березня. Цього дня, за їхніми словами, буде як і по всій Україні, хмарно з проясненнями.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень без опадів. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура по області вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 4-9° тепла; у Києві вночі близько 0°, вдень 6-8° тепла.", - йдеться у повідомленні. Український гідрометеорологічний центр

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати