Поки прості українці вже не знають куди подітися від величезної кількості військових з ТЦК з повістками на кожному кроці, "наближені" до військової влади, та й, власне, її представники продовжують жити і не відмовляти собі ні в чому, діжачи в російській попсі. Схоже, вони забули, з ким український народ б'ється на фронті.

Справа в тому, що заступник начальника Болградського ТЦК СП (колишній військкомат) на Одещині відгуляв 8 березня у ресторані, і тут він вітав жінок під пісню російського артиста Олександра Ревви "Алкоголичка".

Про це у своєму Telegram-каналі пише журналіст та політик Ігор Мосейчук.

Скандал с замначальника ТЦК под Одессой, скриншот: Telegram
Скандал с замначальника ТЦК под Одессой, скриншот: Telegram

"Вранці бігає, вручає повістки, а ввечері бухає і тусить, під російську попсу. Щастя прогорає як сірник, алкоголічка, алкоголічка... Новий скандал після опублікованого відео, на якому заступник начальника Болградського ТЦК СП (колишній) (військкомат) Одеська область, тусить на 8 березня під пісню "Алкоголичка" російського артиста Олександра Ревви. Може варто на передок цього бугая відправити???", - написав Ігор Мосейчук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Скандал із заступником начальника ТЦК під Одесою, скріншот: Telegram
Скандал із заступником начальника ТЦК під Одесою, скріншот: Telegram

Також Ігор Мосейчук опублікував відео, на якому, за його словами, зафіксовано цього заступника голови Болградського ТЦК у "спекотному" танці.

Нагадаємо, хто з українців має право на стовідсоткову броню від мобілізації: більше корисні у тилу, на роботі.

Раніше повідомлялося, повістку доставлять швидко і з вітерцем: українські військкоми роз'їжджають на самокатах, від таких "не втекти".

Також, адвокат зізнався, що українців з інвалідністю можуть забрати на фронт: що треба знати.