Денис Шмигаль заспокоїв українців через підвищення тарифу на світ: ціна поки що не зростає

Багато хто вже міг забути, проте ще кілька місяців тому, восени, росіяни почали здійснювати масові ракетні атаки по мирних українських містах з метою руйнування критичної інфраструктури.

Для поновлення енергетики планується збільшити тарифи на електроенергію для населення. Однак прем'єр-міністр Денис Шмігаль поки що заявив, що це не торкнеться соціально незахищених верств населення.

Денис Шмигаль, фото: скріншот з відео
Денис Шмигаль, фото: скріншот з відео

Катя Осадча згадала модельне минуле без Горбунова, коли її задаровували квітами в Парижі: "Було приємно"

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1.

У новому посту Катя Осадча розповіла про своє ставлення до 8 березня, яке змінилося після початку війни. Для неї це свято має інше значення, а називає вона його Днем Хранительки.

Ведуча привітала всіх українських матерів та дружин, які стоять пліч-о-пліч з чоловіками та виховують дітей без батьків.

Катерина Осадча, фото: Facebook
Катерина Осадча, фото: Facebook

За огірок півцарства: овочі подорожчали майже на 80 грн, у чому причина

В Україні продовжує наростати інфляція, споживчі ціни поступово, але зростають, але є продукти, які феноменально дорожчають у ціні, хоча їх попит дещо скорочений через несезонність.

За кілька місяців ціна на огірки з 75 – 78 гривень у січні досягла понад 150 грн., а деякі сорти коштують понад 240 грн. На порталі Мінфін ціни на огірки коливаються від 127 до 249 грн. за кілограм залежно від сорту.

Огірки, скріншот: YouTube
Огірки, скріншот: YouTube

Фокусниця Вікторія Булітко зібралася на безлюдний острів: "Якби не гумор..."

Популярна українська артистка, гумористка, волонтер та руда красуня з "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка нещодавно показала себе улюбленим шанувальникам із "зеленою" зачіскою, продовжує радувати фанатів. Проте цього разу Вікторія все зробила разом із своїм колегою Євгеном Сморигіним.

На цей раз Вікторія Булітко вирішила відповісти на запитання шанувальників. Зірка написала просто: "Є питання до нас?"

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

У місті один тариф, а в селі – інший: чому українці переплачують за газ

Для наших читачів, які уважно ставляться до своїх платіжок за комунальні послуги, є дуже корисні новини та стосуються вони перш за все тарифів на блакитне паливо.

Багатьох українців, які мають справу зі сплатою платежів за ЖКП, цікавить питання, чому ж у сільській місцевості тариф на газ може бути вищим, ніж у великому місті.

Відповідь на це запитання надали представники Національної комісії, яка здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ).

Лічильник газу. Фото: Судово-юридична газета.
Лічильник газу. Фото: Судово-юридична газета.
Лічильник газу. Фото: Судово-юридична газета.