Українським водіям нагадали про важливий податок, заплатити мають усі: 25 тисяч за одну "ластівку"

Для всіх наших читачів, які є власниками авто або просто водіями, є дуже важлива інформація. Надійшли дані про те, що в Україні, поточного року фізичні та юридичні особи обов'язково мають сплатити податок на авто. Йдеться про автомобілі, яким не більше 5 років.

Автомобіль. Фото: Youtube
Автомобіль. Фото: Youtube

Нові тарифи на електрику: скільки українці платитимуть навесні

В українському уряді пообіцяли не підвищувати тарифи на електроенергію до кінця опалювального сезону. Проте він добігає до кінця й урядовці розглядають можливі механізми. Зокрема, радник прем'єра Юрій Бойко повідомив, що зараз напрацьовано близько 10 сценаріїв зміни тарифів. Стосується це й так званих "поличок" (зараз 250 кіловат-годин, було 100).

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Електрик, скріншот з відео
Електрик, скріншот з відео

Володимир Зеленський розповів про перемогу та місце росії у майбутньому: "Це десь біля України"

До 24 лютого 2022 року в Україні ще існували люди, які вірили у байки про "братні народи" та дружбу з росією, як це не парадоксально. Нині ж такі люди радше рідкість, ніж норма. Безперечно, війна закінчиться, Україна переможе, але, як би нам не хотілося, але такі країни, як росія та Білорусь залишатимуться нашими сусідами.

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

Субсидію доведеться повернути державі: у ПФУ назвали дві причини

Українцям нагадують, що житлова субсидія є безповоротною адресною державною соціальною допомогою споживачам, які самотужки не можуть розраховуватися за житлово-комунальні послуги. Як відзначається у новому дописі на офіційній фейсбук-сторінці Пенсійного фонду України, завдяки субсидії українці можуть оплачувати витрати на управління багатоквартирним будинком, комунальні послуги, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Отримувачі субсидій. Фото: Youtube
Отримувачі субсидій. Фото: Youtube

Ціни зростуть на 30%: коли чекати суттєве подорожчання цибулі

Українцям повідомили, чого чекати від цін на цибулю вже найближчим часом. Фахівці відзначають, що останній рік в Україні ринок цибулі суттєво залежить від імпортної продукції, яка наразі також дорожчає. Таку ситуацію експерти пов'язують з тим, що у світі пропозиція значно скоротилась і попит переважає. Про це йдеться у новому дописі на фейсбук-сторінці Ukrainian Agribusiness Club.

Цибуля, фото irina-kozina
Цибуля, фото irina-kozina