У румунському місті Ясси 64-річну жінку вжалив скорпіон, якого вона принесла із фруктами із супермаркету.

Це сталося, поки вона лежала у ліжку. Про це повідомляє місцеве видання Stirile Pro-tv.

Фрукти, фото: Знай.ua
Фрукти, фото: Знай.ua

Жінка придбала банани ще на початку березня і більше тижня скорпіон блукав по дому... зрештою він вкусив її, поки вона відпочивала. Згодом їй удалося викликати лікарів. А вони, у свою чергу, оглянули рану потерпілої та надали необхідну допомогу, стверджуючи, що здоров'ю потерпілої нічого не загрожує.

Скорпіон, пізніше ідентифікований як еквадорський, був упійманий родичем за допомогою простої склянки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Скорпіон, скріншот: Youtube
Скорпіон, скріншот: Youtube

Магазин, де потерпіла придбала банани, тепер має пройти перевірку. Раніше такі випадки були в інших містах Румунії. Скорпіони потрапляли до країни в упаковці з бананами, оскільки можуть жити протягом кількох днів без їжі, витримуючи низьку температуру.

В обох випадках, коли людей кусали скорпіони, постраждалі потрапили до лікарні. Більшість укусів скорпіонів потребують лікування протягом 48 годин, щоб зменшити запалення. Протиотруту дають лише у важких випадках.

Нагадаємо, захотіла хлібця, а отримала "м'ясний сюрприз": популярний супермаркет порадував українку мишею

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні незаконно піднімають ціни на "соціальні" продукти: як подати скаргу та захистити свої права

Знай.uа писав, доведеться відмовитися від шашлику? Ціни на свинину зростають з шаленою швидкістю, а м'яса стає менше