Скандальна Ірина Фаріон знову викликала шквал емоцій в українців. Цього разу вона висловилася з приводу гендерної рівності, а точніше про те, що цього ніколи не буде. За її словами, у чоловіків та жінок різні "призначення".

Таку заяву вона зробила 8 березня, коли у світі святкують День боротьби за права жінок. Ця тема не дає спокою людству вже багато років, але Фаріон ставить жирну крапку в цій темі. Вона переконана, що жінки та чоловіки ніколи не будуть рівні.

Ірина Фаріон, Twitter
Ірина Фаріон, Twitter

"Чоловіки з жінками, жінки з чоловіками ніколи не будуть рівними. Бо вони РІЗНІ. І в цьому особливість краси і призначення цих статей", - написала вона.

Фаріон удалося викликати бурхливі емоції в українців, зокрема в жінок. Так як сперечатися з колишньою чиновницею, що поїхала дахом, вже давно немає сенсу, їй просто спробували закрити рота і в доволі грубій формі закликали видалити соцмережі, щоб вона більше не могла виливати подібну маячню.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Коментарі - twitter.com/farion_iryna
Коментарі - twitter.com/farion_iryna

Один з користувачів визначив призначення Фаріон - це відштовхувати нормальних людей від патріотизму. Інші не соромилися переходити на образи і всіляко намагалися зачепити Ірину.

"Від вас смердить совком, і ні*уя ви не пані, а старе, не здатне до мислення хамло", "Коли вона вже своє єб*ло завалить, як можна таким поплавленим бути", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі - twitter.com/farion_iryna
Коментарі - twitter.com/farion_iryna

Нагадаємо, "Дурну бабу треба...": невгамовна Ірина Фаріон захоплюється Іво Бобулом, їй хочеться познущатися

Раніше ми писали про те, що Ірина Фаріон жене на фронт усіх чоловіків, але не свого зятя: "Ми хочемо виграти"