Багато відомих астрологів вже багато розповіли про те, що чекає на Україну цієї весни, а також те, які саме міста незабаром можуть опинитися у великій небезпеці. Багато лунало прогонів про те, коли Україна здобуде перемогу над російськими окупантами. Однак мало інформації про те, що ж відбуватиметься в самій Росії після її поразки.

Астроексперт Ганна Вергелес визначила, що ж чекає на російську федерацію в найближчому майбутньому, вже в травні "немита" матиме великі проблеми. Для окупантів ситуація на фронті посилиться, їх буде загнано в кут.

Про це Ганна Вергелес розповіла в ефірі YouTube-каналу "Прогноз".

Анна Вергелес, скріншот: YouTube
Анна Вергелес, скріншот: YouTube

[quote author=""]"З травня в гороскопі Росії починається складний період. Це дає натяки на те, що ми можемо отримати дійсно хороші новини з фронту. У путіна з березня-червня йдуть дуже серйозні показники втрати влади. Його "зоряний час" "Закінчився. Він уже дійшов до кінця. І чим ближче до травня-червня, тим більше ми в Росії будемо бачити внутрішніх конфліктів", - розповіла Ганна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Однак пізніше з'явився позитивніший для України прогноз, але для старого жителя Кремля він дуже поганий.

"Цар втрачає свою владу, стає дуже слабким, всі це розуміють. Необов'язково це буде фізична смерть або фізична втрата влади. Найкращий сценарій для нього - це якщо він залишиться номінальним лідером, а управляти в реальності буде зовсім іншою. людина", - сказала Вергелес.

Пожежа у Кремлі з путіним, фото: вільне джерело
Пожежа у Кремлі з путіним, фото: вільне джерело

Анна Вергелес також додала, що навесні 2023 року в РФ активізуються внутрішні проблеми, які також послаблять її сили на фронті, але радіти не варто.

Нагадаємо, клінічні "каблуки": найслухняніші і найвірніші чоловіки за знаком Зодіаку.

Раніше повідомлялося, повернення захоплених територій та шалена відсіч ЗСУ: астролог спрогнозувала, коли відбудеться прорив на фронті.

Також, армія путіна посипалася: росіяни воюють на саморобних танках "Франкенштейнах".