"Ми реально зможемо наступати...": відомий астролог розповів, коли окуповані землі України повернутися додому

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Відомий український астролог та майстер карт Таро Яна Тимощук, яка днями передбачила події для великих українських міст, трохи стривожила своїх глядачів свіжим прогнозом цієї весни. Вона вважає, що у деяких містах, які перебувають під окупацією росії, буде дуже важкий період. На думку астролога, зрештою, ми зможемо звільнити свої території від росіян. Однак це буде дуже складно. Із квітня 2023 року, вважає Тимощук, розпочнеться чудовий період. Наші захисники зможуть наступати. Крім цього, на Україну чекає військовий союз.

"Лупите гроші з людей": абоненти "Київстар" скаржаться, що після підвищення тарифів зв'язок став розкішшю

Київстар / скріншот з відео
Київстар / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Абоненти "Київстар" незадоволені підвищенням тарифів та скаржаться, що зв'язок стає справжньою розкішшю. Українка висловила невдоволення, що мобільний оператор підвищив тарифи на зв'язок під час війни, коли багато людей змушені виживати без роботи чи копійчану пенсію. Співробітники "Київстар" поспішили відповісти на скаргу та пояснили, що підвищення тарифів було вимушеним кроком, щоб мати можливість відновлювати зруйновану мережу та забезпечувати абонентів зв'язком та інтернетом у складних умовах війни.

В Україні пенсіонерам почали оформлювати надбавки: хто може отримати від 300 до 570 гривень

Пенсіонерка, фото: Знай.ua
Пенсіонерка, фото: Знай.ua

Для всіх наших читачів, які стосуються отримання пенсійних виплат, є кілька важливих новин. Справа в тому, що окрім звичайної пенсії, так би мовити "ставки", багато громадян пенсійного віку мають право на різні надбавки та доплати, серед яких є ще й виплати у вигляді компенсації. На компенсаційні виплати можуть розраховувати пенсіонери, які досягли певного віку, та за умови, що вони одержують менше 10 340 гривень на місяць. Про це стало відомо завдяки інформації від першого заступника соцполітики Дар'ї Марчак.

"Холостячка" Злата Огнєвіч зібралася на весілля з двома нареченими: "Це фантастика..."

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Відома українська співачка, зірка романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка днями показала щасливу "блакитну" парочку, продовжує дивувати відданих шанувальників яскравими подіями з цікавого життя. Цього разу Злата Огнєвіч зізналася, що незабаром вона вирушить на весілля. Шанувальників буквально розриває від цікавості, що ж це за захід і в якій ролі стане співачка, яка так і не знайшла свого кохання за цілий сезон "Холостячки".

Чого очікувати від курсу долара та цін до кінця 2023 року: експерти склали прогноз для України

Курс валют. Фото: скрін youtube
Курс валют. Фото: скрін youtube

2023 рік тільки розпочався, а експерти вже висувають свої прогнози щодо економічної ситуації в Україні, аби підготувати громадян. Центр економічної стратегії зібрав оцінки семи інвесткомпаній, банків та аналітичних центрів. Російським окупантам не вдалося зруйнувати економіку країни за допомогою ударів по енергетичній інфраструктурі, але наслідки дещо погіршили перспективи цього року. Експерти очікують, що курс американської валюти може сягнути рівня 41,3 грн, але в середньому продаватися по 37,9 грн. А ось ціни зростуть на 16,9%, згідно з прогнозом.