Поліцейський готується до судової тяганини через неправомірне звільнення зі служби. Впевнений, що службова невідповідність, яку йому приписали ні до чого.

Раніше у ЗМІ потрапило повідомлення від поліцейського, який відкрито заявив про розкрадання гуманітарки. За його словами, благодійники з-за кордону та інші передавали керівництву патрульної поліції тепловізори і бронежилети та інші необхідні речі для ЗСУ, але далі все продавалося через ОЛХ та інші групи, а гроші присвоювалися. Тепер стало відомо, що поліцейського звільнили. Про це пише місцевий сайт "Тернополяни".

Поліція, авто, скріншот: YouTube
Поліція, авто, скріншот: YouTube

Мене ознайомили з наказом про звільнення. Перед тим Богдaн Шевчук, нaчaльник поліції Тернопільщини дaв мені дві догaни – однa догaнa – скaсувaв постaнову, яку я виписaв, a другу – я зaснув нa пості, я з другою згідний, є відео мене зaзняли нa кaмеру, з цим я згідний, — розповів Вaсиль Зaболотний, уже колишній прaцівник пaтрульної.

Вaсиль Зaболотний. Фото: YouTube
Вaсиль Зaболотний. Фото: YouTube

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Він вважає, що його звільнили не за службову невідповідність, а за правду про розкрадання гуманітарної допомоги.

Я хочу подавати в суд, маю адвоката уже, адже це не є підстава для звільнення, я 7 років був службово відповідний, і аж сьогодні став невідповідний. Я планую оскаржити рішення про моє звільнення, - відзначає Василь Заболотний.

Скриншот документу
Скриншот документу

За словами Заболотного, інші поліцейські вже отримали попередження, що хто буде цікавитися гуманітаркою, того чекає доля звільненого.

На ранковій нараді Павло Денькович, командир батальйону патрульної поліції Тернопільської області сказав, хто буде говорити багато про гуманітарну допомогу, то піде, як один із працівників, адже сценарій напрацьований, практика вже є, - підсумував Василь Заболотний.

Нагадаємо, ми писали, що у військовій частині офіцер побив солдата-строковика: відео викликало обурення українців.

Як повідомляв "Знай.ua" білоруські прикордонники поскаржилися, що українці погрожують їм "повішеним Валерою" у лісі.

Також "Знай.ua" інформував, астроексперт назвав дату приходу миру до Україні, допомога вже поруч.