У березні відбудеться декілька магнітних бур, одна з яких стане найсильнішою за останні місяці та триватиме протягом трьох днів, це трапиться наприкінці місяця.

Тим часом черговий сплеск геомагнітної активності станеться вже найближчими днями. 15 березня — магнітна буря, яка може спричинити погіршення апетиту та головні болі. Про це повідомили на сайті Мeteoagent, який складає онлайн-прогноз за допомогою інформації із супутникових систем NOAA, TESIS та наукових міжнародних метеорологічних лабораторій у всьому світі.

Геомагнітні хвилі на Сонці. Фото: Youtube
Геомагнітні хвилі на Сонці. Фото: Youtube

Згідно з прогнозами, найближча магнітна буря триватиме лише один день, порівняно з минулою, яка вирувала протягом трьох днів. Вона буде досить потужною (К-індекс 4). Вже наступні два дні вона впаде до 3-х балів, а потім знизиться до 2-х.

Найчастіші симптоми при магнітних бурях: погіршення настрою, занепад сил, головний біль, порушення сну, депресивний стан, підвищення артеріального тиску.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Головний біль. Фото: скрін youtube
Головний біль. Фото: скрін youtube

У деяких людей спостерігається ломота у суглобах, загострюються хронічні захворювання. Люди стають неуважними, конфліктними, неспокійними.

Фахівці радять приділити особливу увагу своєму настрою – відкласти, якщо це можливо, важливі справи, переговори, зустрічі. Потрібно позбутися усіх речей, які можуть викликати у вас тривогу або переживання.

Нагадаємо, ми писали, що "Новій пошті" довелося виправдовуватися за космічні ціни на доставку: "Це не бізнес! Це шахрайство!".

Як повідомляв "Знай.ua" водії схрестили пальці: цінники на автогаз звалилися нижче психологічної позначки.

Також "Знай.ua" інформував, що приготувала весна 2023 різним знакам Зодіаку, щасливчиків лише четверо.