42-річний житель села Ворона у Ковельському районі Волинської області накинувся на працівників військкомату з нецензурною лексикою після того, як вони намагалися вручити йому повістку про явку до територіального центру комплектування для проходження військової служби до ЗСУ.

Це сталося на зупинці громадського транспорту на вулиці Незалежності. Згодом українець, звичайно ж, поплатився за свою поведінку і визнав свою провину, паралельно заявивши, що така поведінка була спричинена провокацією військових.

Видача повістки, фото: Telegram
Видача повістки, фото: Telegram

За напад на працівників військкомату він був притягнутий до адміністративної відповідальності за фактом "дрібного хуліганства". Після інциденту чоловіка було притягнуто до суду, де зізнався у вині.

Українець виражався нецензурною лайкою не лише у присутності правоохоронців, а й поряд з іншими громадянами. Суддя визнала чоловіка винним та наклала на нього штраф у розмірі 85 гривень. Він також був зобов'язаний сплатити судовий збір на користь держави у розмірі 536 грн. 80 коп. Після цього чоловік вибачився за свої дії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вручення повістки, скріншот із відео
Вручення повістки, скріншот із відео

Такі випадки трапляються практично по всій Україні, адже якщо раніше чоловіки вишиковувалися в чергу, щоб взятися за зброю та захистити Батьківщину від окупантів, то зараз багато хто приймає рішення сидіти вдома і не висуватись.

Нагадаємо, українські військові знайшли "золоту жилу": прийшли перевіряти молодь на гучну тусовку до нічного клубу.

Як повідомляв "Знай.uа", "Вранці вручає повістки, а ввечері бухає під російську попсу": у мережу злили відео "відпочинку" заступника начальника ТЦК під Одесою

Знай.ua писав, чи можна не показати військовому документи на вулиці при видачі повістки: правила досить прості