Ситуація навколо російського "опозиціонера" ​​Олексія Навального та його сім'ї викликає багато питань у суспільстві. Так, поки глава сімейства сидить у в'язниці, його діти і дружина почуваються дуже добре, особливо у фінансовому плані. Зважаючи на все, боротьба з корупцією — це гарний бізнес. Такою думкою поділилася Регіна Бауер у twitter.

Регіна Бауер зазначила, що поки Олексій Навальний сидить у в'язниці, його родина нічого не потребує: донька навчається у топовому університеті, дружина купує сумочки за кілька тисяч доларів. Все сімейство робить веселі селфі на премії "Оскар".

Олексій Навальний, фото: Instagram
Олексій Навальний, фото: Instagram

"Вивчивши справи сім'ї Навального, я зрозуміла, що бути борцем з корупцією - дуже хороший бізнес-план, і він працює:
- ваша дочка навчається в Стенфорді, де її вчить великий русофіл Макфол.
- ваша сім'я чудово відпочиває, поки ви знаходитесь у в'язниці
- ваша сім'я ходить на численні премії у дорогих вбраннях (у Даші Навальної була сумка Chanel за 2800 доларів на BAFTA)", - зазначила Регіна Бауер.

Навальний в суді, фото з вільних джерел
Навальний в суді, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

На думку Регіни Бауер Навальний навряд чи заробив статки завдяки своїй некомерційній організації та роликам на Youtube. Швидше за все, у "борця з корупцією" є щедрі покровителі, які так чи інакше пов'язані з тією самою корупцією.

"Подумайте, хто це може бути, маючи на увазі той факт, що керівник його організації Леонід Волков нещодавно підписав петицію про зняття санкцій із низки російських олігархів. Така ось "антикорупційна" "опозиція"", - додала вона.

Раніше портал Знай повідомляв, легітимізація "добрих росіян" в Україні: російський режисер прибув знімати фільм про дітей з Бахмута.

Також наш портал інформував, Пригожин агітує "добру російську" Навального на війну в Україні: "У вас 5 хвилин".

Крім того, ми писали, Україну хотіли знищити ще до 2014 року: Янукович – вічний президент і "Пакт Путіна-Меркель".