Пенсійний фонд та Міністерство соціальної політики співпрацюють цього року отримання найефективніших результатів. У березні було проведено індексацію пенсійних та деяких інших соціальних виплат.

В Мінсоцполітики повідомляють, що на 19,7% було збільшено щомісячні страхові виплати потерпілим на виробництві та членам їхніх родин. Про це йдеться у повідомленні на сайті відомства.

Виплати, скріншот відео
Виплати, скріншот відео

Крім індексації пенсій, 1 березня 2023 року також відбулась індексація щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати в разі смерті потерпілого, - йдеться в повідомленні.

Мінсоцполітики заявило, що ці виплати також проіндексовані на 19,7%.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Підвищення відбулося для 167 тис. потерпілих та осіб, які мають право на щомісячні страхові виплати у разі смерті потерпілого.

Виплати: джерело: YouTube
Виплати: джерело: YouTube

Наголошується, що розмір підвищення страхових виплат після перерахування не може перевищувати 1 500 грн.

Страхові виплати — це кошти, що виплачуються застрахованим особам у разі настання страхового випадку.

Інфографіка Мінсоцполітики
Інфографіка Мінсоцполітики

Нагадаємо, ми писали, що пенсіонери-біженці, які одержують виплати за кордоном, можуть залишитися без пенсії? У Мінсоцполітики зробили заяву

Як повідомляв "Знай.ua" у центрі Києва на даху багатоповерхівки з'явилася ще одна "квартира" - копам вхід закрито.

Також "Знай.ua" інформував, українцям видають сертифікати на безкоштовні продукти, ліки та паливо: як залишити заявку.