Українцям радять готуватися до серйозних погодних стрибків: прогноз на 15 березня

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у середу, 15 березня. Вона радить готуватися до погодних стрибків найближчими днями. Згідно з прогнозом погоди, опублікованим на фейсбук-сторінці Наталки Діденко, 15-го березня такі стрибки найбільше відчують мешканці західних областей.

весна фото: pixabay
весна фото: pixabay

Більше жодних штрафів? Українським водіям пропонують паркувати авто де завгодно

Для наших читачів, які є водіями чи власниками авто, є дуже важливі новини. Річ у тому, що в Україні на законодавчому рівні хочуть заборонити евакуацію автомобілів на штрафмайданчик через неправильне паркування. Є важливе уточнення, що такі правила хочуть запровадити лише не час дії воєнного стану.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Автомобілі. Фото: скрін youtube
Автомобілі. Фото: скрін youtube

Пенсійний вік зросте: в ПФУ нагадали, скільки потрібно працювати, щоб отримувати виплати

Українцям нагадали, які зміни відбудуться цього року для тих, хто хоче вийти на пенсію вчасно у 60 років. Завдяки тому, що Україні впровадили пенсійну реформу, страховий стаж, коли людина працює та сплачує податки до Пенсійного фонду зростаю щорічно, аж поки у 2028 році вони не досягнуть 35 років. Згідно із вимогами закону, у 2022 році для виходу на пенсію потрібно було накопичити 29 років страхового стажу, а уже цьогоріч для цього потрібно не менше 30 років.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Кого не пустять на фронт до 2026 року: Міноборони розповіли, яким категоріям українців можна не готуватися до мобілізації

В Україні до 24 серпня триватиме воєнний стан, чоловіки та жінки військовозобов'язані мають знаходитися у межах країни, та за вимоги командування з'явитися до Територіальних центрів комплектації, для подальшого вирушення на фронт.

ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Пенсіонери-біженці, які одержують виплати за кордоном, можуть залишитися без пенсії? У Мінсоцполітики зробили заяву

Через повномасштабну війну багато українців стали вимушеними переселенцями, виїхавши до інших країн. Зокрема Україну залишило чимало пенсіонерів. Чи це може якось позначиться на виплаті їм українських пенсій, розповіли в Міністерстві соціальної політики.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube