На сьогодні зареєстровано 146 тисяч безробітних у Державній службі зайнятості, ще 37 тисячам вдалося знайти нове місце роботи.

Про це повідомила заступник міністра економіки України Тетяна Бережна на брифінгу 15 березня.

Безробіття. Фото: скрін youtube
Безробіття. Фото: скрін youtube

Бережна зазначила, що за результатами 2022 року скористалися послугами Державної служби зайнятості понад 1 млн. осіб, а майже 305 тисяч українців знайшли робоче місце.

Станом на кінець 2022 року, а саме на грудень, в нас налічувалося 8,6 млн найманих працівників. Це на 1,2 млн менше, ніж у грудні 2021 року. Станом на сьогодні кількість офіційно зареєстрованих безробітних в Державній службі зайнятості складає 146 тисяч осіб. За 2023 рік вже 301 тисячі осіб звернулися за послугами до Державної служби зайнятості та отримали їх, зазначила чиновниця.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Безробіття. Фото: скрін youtube
Безробіття. Фото: скрін youtube

Також вона зазначила, що 37 тисяч українців знайшли нове робоче місце за сприяння служби зайнятості. За результатами 2022 року скористалися послугами Державної служби зайнятості понад 1 млн осіб, а завдяки зусиллям цього органу майже 305 тисяч українців знайшли робоче місце.

У базі даних Державної служби зайнятості зареєстровано 28 тисяч вакансій.

На єдиному порталі вакансій, запущеному на сайті Державної служби зайнятості, який акумулює вакансії з усіх пошукових сайтів, зареєстровано 147 тисяч вакансій.

Нагадаємо, ми писали, що навіщо робота? Пенсіонер отримує по 700 гривень на день, "стрибаючи" перед водіями просто на дорозі.

Як повідомляв "Знай.ua" "Укрпошта" посадить листонош на електробайки, щоб покращити сервіс: обіцяють "швидку і зручну" доставку.

Також "Знай.ua" інформував, для безробітних в Україні змінили правила нарахування виплат: хто може залишитися без грошей.