Пенсіонерам, які працюють, зробили попередження: доведеться сплатити податок

Українцям повідомили, що особи, які після досягнення пенсійного віку, продовжують працювати, мають сплачувати єдиний соціальний внесок. Детальніше про це розповіли в головному управлінні Державної податкової служби в Києві, йдеться у новому пості на фейсбук-сторінці "Пенсійного кур'єра".

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

"Фінансовий магніт...": вкритого золотом Володимира Зеленського продають за 599 гривень

Наші читачі можуть побачити новини, коли хтось зміг продати прості монети від монетного двору НБУ за тисячі, а то й за десятки тисяч гривень. Цього разу настав час дізнатися, як справи з паперовими купюрами.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Купюра з Володимиром Зеленським, скріншот: prom.ua
Купюра з Володимиром Зеленським, скріншот: prom.ua

Українцям дозволили не платити за доставку газу: стосується не всіх

Вже кілька років Україна живе з "нововведенням", яке полягає у нарахуванні тарифу за розподіл газу під час оплати комунальних послуг. Але тепер, як виявилось, цей тариф більше не буде обов'язковим для всіх громадян. Таке рішення ухвалено НКРЕКП.

Тарифи на газ, кадр з відео
Тарифи на газ, кадр з відео

Це ще не межа: ціни на цибулю в Україні б'ють рекорди, чого чекати

На фоні зростання вартості багатьох популярних продуктів, ціна на цибулю в Україні б'є всі рекорди. Однак це не межа, відзначають експерти. Свою думку стосовно майбутнього зростання вартості на цю продукцію висловив аналітик "Українського клубу аграрного бізнесу" Максим Гопка, пише agronews.ua. За словами експерта ціна на цибулю зростає навіть попри на те, що її імпорт у лютому зріс у 2,5 раза порівняно з січнем.

Цибуля, фото irina-kozina
Цибуля, фото irina-kozina

В Київстар пояснили про відключення SIM-карт: "Нею майже не користуються клієнти"

Компанія "Київстар" дала ексклюзивний коментар для редакції сайту "Знай.ua" та пояснила, чому відключають послуги "SIM для планшета" або "SIM для другого телефона" у деяких тарифах. Компанія Київстар пояснила, що послуги "SIM для планшета" та "SIM для другого телефону" завжди надавалися як платні сервіси.

"Київстар", скріншот: Youtube
"Київстар", скріншот: Youtube