Наші читачі можуть побачити новини, коли хтось зміг продати прості монети від монетного двору НБУ за тисячі, а то й за десятки тисяч гривень. Цього разу настав час дізнатися, як справи з паперовими купюрами.

В інтернеті вирішили продавати "магніт для грошей" - позолочену купюру в 500 гривень із позолотою, проте головною окрасою тут є чинний президент України Володимир Зеленський.

Про це стало відомо завдяки новому оголошення на маркетплейсі prom.ua.

Купюра з Володимиром Зеленським, скріншот: prom.ua
Купюра з Володимиром Зеленським, скріншот: prom.ua

"Використовується як магніт для грошей. Носіть у гаманці чи щоденнику. Також можна зберігати у сейфі. Золота Купюра 500 гривень Президент Зеленський - сучасний варіант побажання багатства та процвітання. Для людей, які впевнено йдуть до своєї мети. Стане стимулом для створення особистого капіталу. Прекрасно підійде для офісного робочого столу, тумбочки, а також домашнього інтер'єру. Банкнота сувенірна з позолотою 24 карати.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Продавці запевняють, що купюра вкрита сухим золотом. А ще він вирішив додати, що все, що він описав, не завжди працює, оскільки результат цієї купюри суворо індивідуальний.

Нагадаємо, за особливу українську копійку просять 13 тисяч: у чому секрет монети.

Раніше повідомлялося, 18 тисяч за унікальні 10 копійок: настав час трясти скарбничку, в чому секрет монетки.

Також, перераховуйте не відходячи: банкомати ПриватБанку видають не повні суми, довести нереально.