Для наших дорогих читачів, які уважно стежать за змінами цінників на соціальні продукти, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на цукор, сіль та борошно.

Під кінець березня ціни на популярні продукти, за оцінкою експертів гастрономічного ринку, піднімаються дуже спокійним темпом, так що багато споживачів можуть цього і не помітити. Однак, якщо підрахувати середні ціни, то все ж таки подорожчання буде відчутним для гаманця.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin, пише "Хвиля".

Бакалія. Фото: Знай.UA
Бакалія. Фото: Знай.UA

Ціни на солодкий продукт

Зокрема, цукор за місяць подорожчав лише на 30 копійок, досягнувши 33,97 грн/кг. Цінник на нього коштує від 33,60 грн/кг (Ашан) до 34,40 грн/кг (Варус).

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Ціни на сіль

Морська харчова сіль також подорожчала на кілька копійок, досягнувши 33,05 грн/кг. Її вартість стартує від 28,50 грн./кг до 37,60 грн./кг (МегаМаркет).

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Ціни на пшеничне борошно

А ось пшеничне борошно торгової марки Хуторок за місяць трохи подешевшало, склавши 22,30 грн/кг. Два кілограми такого ж борошна коштуватиме 39,90 грн, тоді як минулого місяця воно продавалося за ціною 41,30 грн.

Ціни на борошно, скріншот: Minfin
Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Нагадаємо, як не придбати тухле яйце: перевірений метод для визначення свіжості "фарб".

Раніше повідомлялося, просять по 80 грн за кіло: на скільки українські супермаркети змінили ціну на капусту, моркву та картопля.

Також, бутерброди обійдуться дешевше: супермаркети виставили нові цінники на ковбасу.