Маленькій українці за проявлений патріотизм вручили медаль від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Такий вчинок зворушив багатьох до глибини душі.

Дівчинку звуть Анна Шахова, а навчається вона у другому класі. У такому юному віці українка встигла здобути особисту нагороду від Головнокомандувача ЗСУ. Про це розповіли в Івано-Франківському ЦКСП та надали зворушливі фото.

Дівчинка отримала медаль від Залужного, фото Івано-Франківський ЦКСП
Дівчинка отримала медаль від Залужного, фото Івано-Франківський ЦКСП

Восени 2022 року Анні та всьому її класу задали завдання – вивчити тему листа. На той момент вона перебувала за кордоном, але мріяла повернутися додому і захотіла написати листа Валерію Залужному.

"Матуся відправила цього листа в Україну бабусі та дідусю, які, прочитавши його, надіслали його адресату. І Він його отримав! Щирі слова подяки та патріотизм дівчинки вразили Головнокомандувача ЗСУ", - розповіли в ЦКСП.

Медаль та подяку "За високий патріотизм та підтримку Збройних Сил України" їй вручив начальник Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування полковник Володимир Ярмошук, який відвідав ліцей, де навчається Анна. У ЦКСП зазначили, що це "одна з найвищих нагород від українського воєначальника".

Дівчинка отримала медаль від Залужного, фото Івано-Франківський ЦКСП
Дівчинка отримала медаль від Залужного, фото Івано-Франківський ЦКСП

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Валерій Залужний показав свого справжнього друга: "Гідно пройшли наші військові шляхи"

Раніше ми писали про те, що у Києві сотні людей попрощалися з Героєм України "Да Вінчі": Зеленський та прем'єр Фінляндії також віддали останню честь

Як повідомляв Знай.ua, воїн ЗСУ став відомим на весь TikTok, готуючи солдатам смачніше, ніж мама вдома.