Видання The Guardian поділилося досить страшною подробицею про дуже "дивні" інтереси в Європі.
Компанія Thomson Reuters у співпраці з ОБСЄ повідомляє про підвищений інтерес до інтимних матеріалів, які містять нібито українські біженці.

Українські біженці. Фото: скрін youtube
Українські біженці. Фото: скрін youtube

Згідно з проведеним аналізом глобального пошукового трафіку, починаючи з 24 лютого 2022 року, спостерігається збільшення інтересу до "дорослих" роликів з українками. Це свідчить про те, що українські жінки та діти, які перетнули кордон, стикаються з підвищеним ризиком стати жертвами с**с-трафіку в європейських країнах.

"Зокрема, 13 відеороликів, на яких, як стверджується, зображені українські біженці, набрали 275 тисяч переглядів", - повідомляється у звіті.

Біженці в Литві. Фото: скриншот Youtube
Біженці в Литві. Фото: скриншот Youtube

Фахівці вважають, що наслідком зростання інтересу до "українського п**но" може стати зростання кількості випадків кібервуаеризму – нового виду злочину – відео спостережень, спричинених пристрастю до підглядання.

"Високий попит від чоловіків на сексуальний доступ до українських жінок та дівчат створює величезний стимул для торговців людьми вербувати вразливих людей", - заявляє Валіант Річі - спецпредставник ОБСЄ.

Навіть було знайдено випадки, коли у чатах українських біженців з'являлися пропозиції попрацювати у "с**с-індустрії".

Нагадаємо, школярі зіткнулися з "проблемами", навчаючись і в Україні, і в ЄС: вчителів там "не поважають"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", українцям у Європі "урізають" допомогу - за все доведеться платити зі своєї кишені

Знай.uа писав, біженці можуть розслабитися? Декларацію про доходи подавати не обов'язково