"Особливий сигнал, надісланий РФ": пропагандисти думають, що Софія Ротару перейшла на їхній бік

Зовсім недавно ми писали новину, пов'язану із сином легендарної Софії Ротару Русланом Євдокименком, який повідомив про смерть улюбленої тещі. Потім йшлося, що стосується онука виконавиці, музиканта Анатолія Євдокименка, якому вдалося виїхати з України, незважаючи на війну. А зараз варто поговорити про саму Софію Ротару... адже до неї вже встигли дістатися російські ЗМІ, перекрутивши звичайну Stories у Instagram у своїх пропагандистських цілях.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Драконівські податки повертаються: Гетманцев попередив про "сюрпризи", чого слід чекати українцям вже з липня

В Україні повернуть довоєнні податки та перевірки бізнесу. Про це заявив голова фінкомітету Ради Гетманцев. Їх планують повернути вже із 1 липня. Зокрема, йдеться про скасування 2% податку з обороту та повернення старих податків, перевірок та штрафів. Гетманцев виступив зі своїми міркуваннями в ефірі телемарафону.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Сплата податків, кадр з відео
Сплата податків, кадр з відео

День Олексія 30 березня: чому не можна віддавати хліб із сіллю і навіщо потрібно стежити за водою та струмками, заборони та прикмети

Віруючі православної церкви в цей день вшановують пам'ять святого Алексія, людини Божої. Олексій жив у Римі і народився у досить знатній родині. У вечір свого весілля пішов із рідного дому і вирішив служити Юогу. Всі свої гроші він віддавав жебракам, сам жив біля церкви на паперті. Інші назви свята: "Олексій", "Олексій - Божа людина", "Олексій Водотек", "Солногрій".

Молитва, церква. Фото: Знай.ua
Молитва, церква. Фото: Знай.ua

До 16 гривень за кубометр: українцям можуть двічі підняти тарифи на газ

На тлі майбутніх підвищень тарифів на воду та електроенергію не виключається і подорожчання газу для населення. Як можуть змінитися ціни, розповів експерт із комунальних питань Олег Попенко. Олег Попенко вважає, що тарифи на блакитне паливо можуть також підняти, особливо з огляду на складну фінансову ситуацію у "Нафтогазі".

Тарифи на газ, кадр з відео
Тарифи на газ, кадр з відео

Як в американських новинах: українцям приготували "сучасні" покарання, навіть депутати прибиратимуть сміття

Для українців, які знають, що таке "суспільні роботи", є дуже важлива новина. Справа в тому, що в Кабінеті міністрів України вирішили зробити систему виконання покарання у вигляді штрафу та громадських робіт більш "сучасною". Про це стало відомо завдяки повідомленню представника Кабміну Тараса Мельничука.

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua

В Україні підробляють валюту: які фальшиві банкноти найчастіше зустрічаються

У Національному банку розповіли, що минулого 2022 року серед знайдених у обігу фальшивих банкнот було найбільше доларів номіналом 50 та 100 доларів. Доларів 91% від загальної кількості підробок, а євро – 8%, як додали у відомстві. За минулий рік з готівкового обороту було вилучено чимало фальшивок.

Долари, фото depositphotos
Долари, фото depositphotos