Українка розповіла, що з її картки ПриватБанку серед ночі списали майже тисячу гривень. У фінустанові розбиратися з інцидентом відмовилися та звинуватили її саму у зникненні коштів. Про це жінка розповіла у скарзі, яку залишила на порталі Мінфін.

За словами постраждалої, з її картки було 16 списань на загальну суму 850 гривень. Кошти зникли серед ночі і при цьому вона впевнена, що треті особи не мали доступу до її карти. Звернувшись до ПриватБанку, їй відмовили у допомозі і, за словами клієнтки, звинуватили її саму в зникненні грошей.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"17 січня 2023 року вночі протягом 4 годин з моєї платіжної картки знімали кошти 16 разів поспіль на суму 850 грн. Банк не відреагував. Банківська карта була при мені, ніхто нею не користувався. Військовий стан уночі нічого не працює. Вранці звернулася до найближчого відділення - заяву не прийняли, відмовили і сказали розбиратися самому, хто міг зняти, прямим текстом звинуватили мене саму", - поділилася українка.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Жінка розповіла, що після того звернулася до поліції, де їй порекомендували написати заявку до банку. Це їй все ж таки вдалося, але через два місяці у поверненні коштів їй відмовили.

"Пройшов місяць, звернулася – сказали на розгляді, пройшов другий місяць – сказали, що повертати кошти не будуть, тому що у них є якісь методики та правила у самому банку. Звернула сьогодні – відповіли, що гроші не повернуть, є у них якісь власні правила. Попросила ще раз зареєструвати заявку на шахрайство - відмовили", - розповіла жінка.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк не повертає гроші після скасування операції, українці втрачають по $2 000: "Оплати зроблено".

Також наш портал інформував, "Не користуйтесь банкоматом...": українці з картками "ПриватБанку" втрачають одразу десятки тисяч гривень через маленьку помилку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що десятки тисяч "випарувалися" через одну помилку: українець скористався терміналом ПриватБанку і залишився без грошей.