Усі українці вже давно обрали для себе зручний спосіб оплати за послуги "Нафтогазу" та передачі показників лічильників, але зовсім нещодавно у компанії додалося клієнтів.

І саме у цих нових клієнтів постають питання. Як, наприклад, такий: "Чи можна передавати показання через сайт 104.ua?". Відповідь на це запитання отримали усі українці, які лише перейшли до Нафтогазу.

Газ, фото: Знай.ua
Газ, фото: Знай.ua

У зв'язку з переходом АТ "Харківміськгаз" та АТ "Криворіжгаз" до групи НАК "Нафтогаз України" сервіси обліку та оплати використаного газу для абонентів цих компаній надаватимуться ДПК "Нафтогаз України".

Так у компанії відповіли на запитання у Facebook: "Так можна чи ні через 104.ua передавати показники?"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Нафтогазі наголосили, що інші сервіси обліку газу для абонентів зазначених компаній, у тому числі 104.ua, не працюватимуть.

Питання до Нафтогазу про передачу свідчень
Питання до Нафтогазу про передачу свідчень

Там додають, що для клієнтів АТ «Харківміськгаз» та АТ "Криворіжгаз" відкрито функцію передачі показань через ресурси ДК "Нафтогаз України":

  • в особистому кабінеті my.gas.ua;
  • у чаті GASUA у Viber, Telegram або NaftogazGasSupply Facebook Messenger;
  • за допомогою оператора контакт-центру.

Нагадаємо, що встигнути до 3 квітня: у ДТЕК пояснили, що необхідно зробити всім українцям. Якщо не зробити цю процедуру, можна отримати великі рахунки за спожиту електроенергію.

Раніше ми повідомляли, як Україна пройшла опалювальний сезон 2022-23 і чого очікувати наступної осені: небезпека не минула.

Також стало відомо, що показники лічильника не відповідають сумі у квитанції: українцям розповіли, як "полегшити" плату за газ.