Українка розповіла, як "Ощадбанк" без її згоди відкрив їй картку, а потім ще й "повісив" борг за її випуск та обслуговування. Про це жінка розповіла у своїй скарзі на порталі "Мінфін".

Українка поділилася, що їй зателефонували зі "Ощадбанку" та запропонували оформити карту киянина. Вона відмовилася, але незабаром до месенджера прийшло повідомлення, щоб вона з'явилася у відділення за своєю картою.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

"Зателефонували з банку та запропонували картку киянина, на що я відмовилася. Далі у вайбері надійшло повідомлення, щоб я забрала виготовлену картку у відділенні, після чого я зателефонувала до банку, повідомивши, що мені не потрібна ця карта", — поділилася українка.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Жінка повторно пояснила, що їй не потрібна ця карта, але повідомлення від банку не припинилися. Далі Ощадбанк почав інформувати її про необхідність заплатити за картку 120 гривень.

"Зараз мені приходить від Ощадбанку повідомлення, що я маю сплатити цю картку 120.00 грн. Картку я не забирала, договір на випуск та обслуговування картки киянина не підписувала, жодних рахунків не активувала. Взагалі я не клієнт цього БАНКУ. Цей банк займається шахрайством", - обурилася жінка.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, гроші видно, але зняти не можна: клієнти Ощадбанку зіткнулися з проблемами, кошти просто "зависли".

Також наш портал інформував, "Обдеруть на повну...": в українців з картками "Ощадбанку" почали пропадати величезні суми, ніхто не попереджає.

Крім того, ми писали, гроші зникають з рахунків клієнтів "Ощадбанку": без SMS та коду підтвердження.