Навколо Московського патріархату стався черговий скандал через те, що один із священнослужителів побив військового у храмі на Хмельниччині. Це сталося через те, що боєць нібито поставив провокаційне питання, яке не сподобалося представникам церкви.

Скандальний відеоролик та пояснення надав депутат місцевої облради Віктор Бурлик. За його словами, військовий нібито спитав у храмі УПЦ МП: "Скільки людей ще має загинути, щоб ви перестали ходити до московського патріархату?".

Священики УПЦ МП побили військового, кадр із відео
Священики УПЦ МП побили військового, кадр із відео

Після цього на нього накинулося одразу декілька людей, а присутні в храмі спокійно на це дивилися. Тільки жінка, яка знімала відео, обурилася через побачене.

Військовому заламали руки за спину і жорстко повалили на підлогу, а потім колективно почали давити. Він скаржився, що йому нема чим дихати, а один із священиків відповів: "Мені нас**ти, чмо". У результаті його з кров'ю на обличчі вивели із храму зі словами, що немає поділів – російська чи українська церква.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Священики УПЦ МП побили військового, пост Бурлика
Священики УПЦ МП побили військового, пост Бурлика

За фактом побиття військового вже відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб), як повідомили у ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.

Раніше ми писали про те, що прихід СБУ до Київсько-Печерської Лаври викликав справжню істерію у Кремлі.

Як повідомляв Знай.ua, п'яний піп УПЦ МП намагався проїхати до Києва: "Рамси сплутав?"

Також портал Знай.ua писав, що "Донбас повстав. Жодні росіяни туди не заходили": попи під Лаврою розродилися маразмами російської пропаганди