Укрпошта розповіла, що створила спільний з майданчиком eBay простір, де планує консультувати українців з питань бізнесу.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook представники Укрпошти розповіли, як можна спробувати показати себе світові, покладаючись на інтернет-порадників.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

"eBay надає малому й середньому бізнесу персональний супровід з професійними консультаціями! Приєднуйтеся до партнерської програми від Укрпошти та eBay — консультуйтеся впродовж 3 місяців щодо вашого розвитку. Ідеальний термін для повного опанування інструментів маркетплейса", - повідомили в Укрпошті.

Також пропонують користуватися особистим консультантом, який проведе екскурс внутрішньою "кухнею", та поділиться хитрощами, завдяки яким ваш магазин ефективніше приваблюватиме клієнтів на eBay, та відповість на будь-які питання під час вашої адаптації.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У коментарях звернулися до представників Укрпошти, та вказали на прогалини в сервісі.

"А можливо краще спочатку налагодити відносини та якісний сервіс в країні який нижче 0, а не пропонувати свої послуги бізнесу. Після Ваших консультацій бізнес зазнає таких втрат, про які він навіть не здогадується. Схоже Смелянський хоче нагадити всюди де тільки можна так, як мати справу з недоУкрпоштою - це не поважати себе", - написав користувач Yuriy Pavlik.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

"Укрпошта виправляє несправедливість по безкоштовній доставці товарів з Аліекспрес! Просто направляє їх на іншу адресу, а потім Ви платите Укрпошті за переадресацію та доставку за Вашою адресою. Дуже проста схема! Стикнувся сам. Нажаль продавці на Аліекспрес вибирають при безкоштовній доставці саме Укрпошту і значно рідше інших поштових операторів України", - це відгук користувача Павла Олександровича.

"Укрпошта, який бізнес? Ви спочатку хоча б населенню навчиться надавати більш-менш якісні послуги. Бо судячи із коментарів до цього дуже далеко", - написав Макс Бес.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, ми писали, що українцям не приходять пенсії на картки "ПриватБанку": хто залишиться без виплат.

Як повідомляв "Знай.ua" лампочки з "Укрпошти" можуть залишитись холодними: як у квітні зміняться тарифи на світло.

Також "Знай.ua" інформував, що Укрпошта розширює горизонти новими сервісами, а українці просять налагодити найпростіше.