Останнім часом увага українців зосереджена на подіях у Лаврі та скандальній поведінці московських попів. Вони крали цінні ікони, били військового за провокаційні питання у храмі, а тепер ще й напали на маленького хлопчика, який тримав у руках прапор України.

Випадок стався у селищі міського типу Іршанськ Житомирської області, під час зборів жителів міста, які ухвалили рішення перейти під юрисдикцію Української Православної церкви, як повідомили у "Житомир online".

Піп вдарив дитину в Іршанську, фото Житомир online
Піп вдарив дитину в Іршанську, фото Житомир online

Священики не дали людям зайти до храму після того, як вони виявили бажання перейти до ПЦУ. Коли розгорілася словесна суперечка, один із московських попів ударив 12-річного хлопчика по голові, а відео розмістила свідок Аліна Кундич.

На кадрах не видно, як служитель церкви б'є хлопчика, але за даними, це бачили багато людей, а другу дитину він грубо штовхнув. До того ж на відео чути відповідний звук та обурення постраждалих.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Піп ударив дитину в Іршанську, фото Житомир online
Піп ударив дитину в Іршанську, фото Житомир online

Картину також спостерігала поліція, яка приїхала до храму, щоб дотримуватися порядку. Але це не завадило священикам так поставитися до дітей. На агресивного попа вже склали протокол, а народ сподівається, що він отримає по заслугах.

Нагадаємо, московські попи до крові побили військового у храмі: подробиці та жорстоке відео

Раніше ми писали про те, що Хмельницький розхитує через побиття військового у церкві УПЦ МП: біля храму збираються люди та поліція, мер видав розпорядження