В умовах повномасштабної війни в Україні з'явилися більш доступні житлові пропозиції - іноді важко собі уявити, що на ринку нерухомості можна буде знайти щось ціною 40 тисяч гривень.

Такі пропозиції (включаючи 2-кімнатні квартири) розміщуються переважно у невеликих населених пунктах. Оголошення розташовані на платформі OLX.

Нерухомість. Фото: Знай.UA
Нерухомість. Фото: Знай.UA

Один із варіантів – двокімнатна квартира у селі Помічна, Кіровоградській області, за 40 тис. грн. Житло займає 47 кв. м, кухня – 7 кв. Кімнати мають окреме планування. Квартира розташована на 2-му поверсі двоповерхової будівлі, в ній є ванна, туалет, комора, сарай і навіть льох, згідно з оголошенням.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Інший варіант – двокімнатна квартира у Жовкві, Львівській області, також за 40 тис. грн. Оголошення вказує, що житло продається з меблями та технікою, може бути адаптоване для бізнесу (нотаріус, адвокат, масажний кабінет, перукарня).

Площа 43 кв.м, кухня – 8 кв.м. Розташований у центрі міста, з можливістю паркування у дворі.

Хоча згодом автор все ж таки змінив валюту... виявилося, що він хоче за житлове приміщення 40 тисяч доларів. І це цілком логічно, оскільки Львівська область знаходиться набагато далі від фронту, аніж два інші варіанти.

У Слов'янці Дніпропетровської області за 40 тис. грн. доступна двокімнатна квартира поблизу АЗС на трасі Дніпро-Донецьк. Розташована на 1-му поверсі двоповерхової будівлі. Площа квартири – 42 кв.м., кухня – 7,7 кв.м. Цегляний будинок з газом та електрикою. Поруч знаходяться залізнична станція, зупинка транспорту та магазин. За інформацією власника, квартира потребує ремонту.

Нагадаємо, в Україні можна виселити людину з квартири без її згоди: як це зробити за спрощеною процедурою

Як повідомляв "Знай.uа", хто з українців під час військового стану може не платити комуналку: потрібно лише взяти довідку

Знай.ua писав, кому відмовить у субсидії у 2023 році: частина українців може залишитися без допомоги