45-річний Кейм Мортісс із Колумбії є великим шанувальником екстремальних змін у зовнішності, про що свідчать усі його фотографії.

За своє життя він здійснив безліч процедур, які допомогли йому отримати прізвисько "бог" місцевих жителів. Про це пише видання Daily Star.

Кейм Мортісс, фото: Instagram
Кейм Мортісс, фото: Instagram

Кейм сфокусувався на рисах тварин, тому згодом можна було спостерігати татуювання на очах для набуття подібності з конем, операцію на носі для котячого вигляду, роздвоєння мови як у змії, і перетворення вух на собачі.

Шкіра на руках Мортісса нагадує шкіру крокодила завдяки татуюванням та імплантатам.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Однак він прагне перетворитися на справжнього кіборга, отримавши електронний імплантат, який може зберігати відео, музику, фотографії та файли. Кейм сподівається адаптувати свій імплант для відкриття дверей свого будинку та сейфа.

Кейм Мортісс, фото: Instagram
Кейм Мортісс, фото: Instagram

Мортісс почав трансформувати свій зовнішній вигляд у 22 роки, спочатку займаючись татуюванням. Протягом 23 років він зробив сотні татуювань, 54 пірсинги, має 39 силіконових та тефлонових імплантатів, електронний імплантат, три скарифікації та три шкірні імплантати.

"Я продовжу свою еволюцію з точки зору татуювань, а бодимоди - це пристрасть і мій спосіб життя. Я живу своїм чином і поклоняюся своєму тілу. Тому що я мистецтво", - зазначає чоловік.

Нагадаємо, 33-річна дівчина хотіла розгладити зморшки ботоксом, а отримала божевільні очі: скасовувати ін'єкції не хоче

Як повідомляв "Знай.ua", 41-річний "донор" став батьком 550 дітей - навіть в Україні: тепер вчені бояться наслідків

Знай.uа писав, чоловік регулярно зраджує своїй дружині, але хвалиться, що все ще без розуму від неї: "Ви вчитеся довіряти один одному"