Тищенко вирішив стати дизайнером та зробив панамки, жилети та спеціальні логотипи на честь тимчасової слідчої комісії ВР, в якій він перебуває.

Про це повідомив журналіст Михайло Ткач на своїй сторінці в Twetter. Ткач розмістив фото Тищенка у його дизайнерському рішенні. не обійшлося без піксельних мотивів.

Депутат Микола Тищенко зробив панамки, жилети, та спеціальні логотипи на честь тимчасової слідчої комісії Верховної Ради. А як ваш день? — повідомив Ткач.

Микола Тищенко. Фото: Twitter
Микола Тищенко. Фото: Twitter

У коментарях виразили свою думку щодо мерчу і дизайнерського рішення нової "лінійки" одягу народних обранців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"А мигалки зробив?", "Це ходяча ганьба Слуг народу", "Коли його вже прикриють", "Треба більше тактильного *** мерчу, щоб всі лохи могли підмазатися, хоча б за виглядом, до військових", - написали під дописом.

Микола Тищенко. Фото: Twitter
Микола Тищенко. Фото: Twitter

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

На фото Коля попозував спереду та ззаду, щоб показати наскільки "круто" виглядає новий прикид.

Микола Тищенко. Фото: Twitter
Микола Тищенко. Фото: Twitter

Та показав який крутий логотип розробив під тимчасову комісію. На логотипові написано "Верховна Рада України Тимчасова слідча комісія".

Логотип ТСК. Фото: скриншот Twitter
Логотип ТСК. Фото: скриншот Twitter

Нагадаємо, ми писали, що ветеран таїландського фронту Микола Тищенко образився на пародію від "Квартал 95" та накинувся на Кошового.

Як повідомляв "Знай.ua" син мера Коломиї Олег Станіславський пішов стопами Тищенка та втік на Балі.

Також "Знай.ua" інформував, кур'єр "Glovo" влаштував справжній терор українці через відмову у знайомстві.