Кур'єр популярної в Україні компанії "Glovo" розпочав справжнє полювання на українку через те, що вона відмовилася з ним знайомитися. Про це дівчина розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Постраждалою виявилася молода співачка, яка виступає під псевдонімом Хenaex. За її словами, вона відмовила кур'єру у знайомстві, після чого він почав писати погрози у різних месенджерах.

Співачка Хenaex. Фото: instagram.com/xenaex
Співачка Хenaex. Фото: instagram.com/xenaex

"Після моєї відмови в знайомстві з кур'єром Глово, він почав дзвонити і писати мені в різні месенджери погрожуючи гвалтуваням і вбивством, сталкерить мене в соціальних мережах і пише однакові погрози з різних акаунтів у телеграм", - поділилася українка.

Співачка додала, що не стала терпіти та звернулася до правоохоронців, які з'ясували особу зловмисника. Вона зазначила, що, на жаль, такі історії не поодинокі і часто дівчата просто "заминають" такі інциденти.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я не перша з ким трапляється подібне, чула неодноразово подібні історії від дівчат, але хотілось б бути останньою. В Глово я вже повідомила і написала заяву, поліція перевірила його номер телефону і сказали, що його ім’я Олег Кушка. Щоб прискорити процес його пошуків вирішила написати цей пост та попросити дівчат ніколи не "заминати" такі ситуації", - зазначила дівчина.

Раніше портал Знай повідомляв, вийти сухим із води не вийшло: суд заарештував ще одного учасника "п'яних вечірок", який знущався з дівчат.

Також наш портал інформував, підкорює джунглі та розкішні яхти: син мера Коломиї Олег Станіславський пішов стопами Тищенка та втік на Балі.

Крім того, ми писали, танцював на закордонних курортах під російську попсу: депутат-митник прогулював засідання понад рік.