Через деякий час після весняного рівнодення має прийти повний місяць. Тепер ви знатимете, що дата Рожевого Місяця – 6 квітня 2023 року, за часом – це о 06:34 за Києвом. Ця назва вона отримала завдяки квітці шилоподібного флоксу, який розпускається в цей період.

Ще цю повню називають великоднью через наближеність до важливого церковного свята.

Астроексперти розповіли, чого не можна робити в день Рожевого Місяця, а також про ритуали, які можуть принести в життя успіх і успіх.

Квітневий повний місяць, скріншот: YouTube
Квітневий повний місяць, скріншот: YouTube

Значення квітневої повні

Перша весняна повня обов'язково принесе багато сонячного світла і просто гарний настрій. Пробудження, що спостерігається в природі, відображає духовне значення цього повного місяця, означає настання періоду відродження.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Тож у цей день рекомендується проводити час на відкритому повітрі.

Повна фаза Місяця відбувається у знаку Терези – символ балансу. Тому повний місяць дасть можливість відновити енергетичний баланс, набути гармонії в особистому житті. Крім того, цей знак порушує теми справедливості та чесності, особливо це стосується партнерських відносин.

Квітневий повний місяць, скріншот: YouTube
Квітневий повний місяць, скріншот: YouTube

Що не можна робити на повню 6 квітня:

Порівнювати себе з іншими. Краще прийміть себе таким, яким ви є. Недосяжні стандарти, моральні чи зовнішні, залиште у минулому.

Повертатися до старих звичок. Як мінімум не варто писати колишнім, інакше настане "похмілля" — неприємне та болісне.

Приймати поспішні рішення. Суперенергія повного місяця сприяє спонтанним ідеям, у тому числі щодо зовнішності. Але краще втриматись від цього.

Піддаватися негативу. Люди захочуть звалити на вас свої біди, проте вам потрібно протистояти цьому та відстоюватись особисті межі.

Молодик, скріншот: YouTube
Молодик, скріншот: YouTube

Що можна робити під час квітневої повні:

Думати про свої цілі. Виділіть час для роздумів над тим, що заважає вам рухатися до бажаних здобутків та придбань. Знайдіть шляхи для позбавлення від старих блокувань та стереотипів.

Дякувати. Практика подяк простіша, ніж ви думаєте. Скажіть "дякую" не тільки абстрактному всесвіту, а й конкретним людям, які вам дорогі.

Відпускати негативні емоції. Звільнитися від негативу можна у різний спосіб. Можете почати вести щоденник, поговорити з надійним другом або зайнятися духовними практиками (наприклад, медитацією).

Провести час на природі. Там можна виконати дихальні вправи та практики заземлення.

Подбати про себе. Дослухайтеся до потреб свого тіла. Прийміть теплу ванну, йдіть на масаж або займіться творчістю.

Нагадаємо, не діліться з ними своїми планами, інакше залишитеся ні з чим: знаки Зодіаку, у яких "погане око".

Раніше повідомлялося, водолею треба стримати емоції, а Скорпіонові - час переїжджати: квітневий гороскоп для трьох "щасливчиків", але отримають усі.

Також, квітень – місяць кохання: що приготували зірки знакам Зодіаку в середині весни.