Ретроградний Меркурій дасться взнаки двом знакам зодіаку, це буде потужним поштовхом для великих змін.

Астролог Влад Росс розповів, що з 21 квітня Меркурій почне ретроградний рух, який вплине на життя двох знаків зодіаку. Деякі представники зодіакального кола не відчують рух цієї планети, а от двом знакам - це стане потужним поштовхом у всіх сферах життя. Йдеться про Близнюків та дів.

зоряне небо, фото Pxhere
зоряне небо, фото Pxhere

Для Близнюків це буде найвдаліший місяць — благодать, успіх, щастя, фінанси. Перша декада квітня принесе їм велику удачу у всіх сферах. Більш того, їм навіть можна реєструвати шлюб. У Близнюків буде ейфорія. А в останній декаді місяця їм краще повернутися до тих людей, які були втрачені або загубилися з виду. Це буде сприятливий період для того, щоб вони повернулися до своїх колишніх", - сказав Росс.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube
Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube

Для Дів все може змінитися в кар'єрному плані. Якщо раніше ви змінили роботу, а потім пошкодували про це, то в кінці квітня вам випаде шанс повернутися на колишнє місце. Дівам слід повертатися до рідного дому, це посилить їхню енергетику, та дасть змогу назавжди змінти своє життя.

Нагадаємо, ми писали, що не "наривайтеся" і поверніться до старих звичок: поради та заборони на Рожеву повню у квітні.

Як повідомляв "Знай.ua", "світ цього може не пережити...": відомий астролог Влад Росс попередив українців про найнебезпечніші дні квітня.

Також "Знай.ua" інформував, що Водолію треба стримати емоції, а Скорпіонові - настав час переїжджати.