Проживання в рф колишньої української артистки складається не на її користь, в і так недалекої співачки, повністю віднімає дар мовлення, жінка починає заїкатися та розмовляти вигуками.

Нещодавно з'явилося інтерв'ю зрадниці на рос-Youtube, де Лорак спочатку порівняла війну з коронавіруом COVID-19, а потім так довго намагалася уникнути назвати своїми словами слово війну, що перейшла на вигуки.

Розповідаючи про війну, яку розпочала російська федерація, та путін, і на якій вже понад рік гинуть десятки, сотні українців, мирних мешканців, дітей, руйнуються будинки, цілі міста, Лорак розпливлася у своїй посмішці на пів лиця:

Потім сталося те що сталося. І теж в шоці, тому, що серце рветься на частини, і ти розумієш, ти хочеш себе знайти в цьому часові, типу, ніби, взагалі, що робити, - розповіла зрадниця.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

За все інтерв'ю зрадниця так і не спромоглася ні назвати війну війною, ні назвати де її родина: "брати там, брати тут, все це зібрати".

Коментарі українців ретельно витираються на YOutube, але дехто скринить не відходячи від каси:

Цікаво, що зараз зрадниця спокійно відпочиває в Дубаї, і задоволена релаксом, таким чином ні "тіпа, як його, оце" не впливає на життя та настрій співачки.

Нагадаємо, ми писали, що Мурат Налчаджіоглу принизив колишню Ані Лорак лише парою вчинків: співачка на таке не здатна.

Як повідомляв "Знай.ua" зрадницю Ані Лорак з тріском виганяють з росії, концерт закінчено.

Також "Знай.ua" інформував, Ані Лорак вперше сказала, чому зрадила Україну і назвала війну "конфліктом".