Українська співачка Ані Лорак – зрадниця Батьківщини – зовсім недавно спробувала пояснити, чому ж вона зараз мовчить і що взагалі сталося після 2014 року.

Ця інформація мало кому цікава, тому що артистка, у своїй манері, викрутилася із ситуації, не сказавши нічого "надприродного". У цій ситуації на більшу увагу заслуговує її колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу.

Ані Лорак, кадр із кліпу
Ані Лорак, кадр із кліпу

Мурат давно визначився зі своєю позицією, підтримуючи Україну досі. Турецький бізнесмен із літа знову живе зі своєю новою супутницею в Україні та допомагає нашій країні та її захисникам.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував Stories, у якій великим шрифтом написав: "Росія – агресор", а також додав хештеги "бережіть себе", "Київ", "Україна".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Крім того, Мурат Налчаджіоглу постійно згадує Україну у своїх соціальних мережах, викладає фото та відео з місцевими краєвидами та культурними подіями.

Український народ, у свою чергу, неймовірно вдячний Муратові за його вчинки. І наші люди завжди готові підтримати і його, і весь турецький народ, який місяць тому зіткнувся з жахливим землетрусом, який забрав тисячі безневинних життів.

Мурат Налчаджіоглу, скріншот: Instagram Stories
Мурат Налчаджіоглу, скріншот: Instagram Stories

Мурат Налчаджіоглу, скріншот: Instagram Stories
Мурат Налчаджіоглу, скріншот: Instagram Stories

Мурат Налчаджіоглу, скріншот: Instagram
Мурат Налчаджіоглу, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Банально нема чого слухати": зрадницю Ані Лорак з тріском виганяють з росії, концерт закінчено

Як повідомляв "Знай.uа", Ані Лорак вперше сказала, чому зрадила Україну і назвала війну "конфліктом": "Сиди там і не смердю"

Знай.ua писав, Мурат Налчаджіоглу вкотре вказав Ані Лорак її місце - кинула в такий час: "Наші серця широкі"