З давніх-давен вважається, що ім'я має досить вагомий вплив на характер та образ життя свого власника. Тому до вибору імені ставились з повагою.

Власниці імен, які описуються нижче полюбляють прикрасити свої розповіді напівправдами, або абсолютними вигадками.

Олександра

Справжні вигадниці, які розкажуть настільки майстерно, що інші люди можуть навіть не помітити, що їм замилюють очі. Олександри вважають, що не збрехав — день пропав.

Лариса

Це основні пліткарки світу, вони можуть плести інтриги, лукавити і оббрехати людину за її спиною. Вони роблять це заради власної вигоди, а іноді просто для годиться.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Ксенія

Ці жінки часто брешуть, щоб виправдати себе, або звалити вину на когось. Ксенії ніколи не відчувають докорів совісті після того, як комусь збрешуть. Їм дивно, що хтось до цього ставиться надто серйозно та сприймає близько до серця. Вірити їм не можна.

Наталя

Наталі не дуже люблять дурити інших людей, але часом помилково вважають, що брехня на благо може розрулити ситуацію і вирішити деякі проблеми. Варто зазначити, що жінки з чим іменем не надто вправні брезхухи, і можуть "палити" самі себе.

Ірина

Ці жінки здатні дурити навіть найрідніших. Їх не мучить совість, навіть якщо доводиться говорити брехню дружині, братові, дітям чи батькам. Ось тільки є один нюанс: брехати Іри зовсім не вміють, бо часто плутаються у своїх свідченнях.

Важливо зазначити, що ці імена не аксіома, бувають і виключення, а брехати можуть люди з будь-якими іменами.

Нагадаємо, ми писали, що не "наривайтеся" і поверніться до старих звичок: поради та заборони на Рожеву повню у квітні.

Як повідомляв "Знай.ua" відомий астролог Влад Росс попередив українців про найнебезпечніші дні квітня.

Також "Знай.ua" інформував, гороскоп на тиждень з 3 по 9 квітня для всіх знаків Зодіаку.