Відомий екстрасенс Макс Гордєєв в етері Youtube-каналу розкрив карти та показав, на якій стадії знаходиться війна.

Відомий таролог та екстрасенс, переможець "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв показав, яка карта таро випала відповіддю на запитання, коли відбудеться перелом у війні.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Дивіться (показує карту, на якій зображено фігуру поділену на темний та світлий боки) ми були на темному боці, а зараз буде перелом і буде вже світло. Тобто ми реально знаходимося на цьому переломі, — зазначив Гордєєв.

Він зазначив, що зараз ми знаходимося на перетині між темрявою і світлом. Тобто українці виходять з енергетичної кризи, в яку потрапила Україна. Він припустив, що контрнаступ, імовірно, і означає це просвітлення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Я бачу, що Діва Марія з нами. Карта релігії та віри з нами, по-третє, це карта щастя, любові, радості, сади, родючість, тому подібне. Відповідь очевидна. Те, що вони готують, це принесе багато позитиву для нашої країни, — зазначив екстрасенс.

Також Гордєєв розповів, які території почнуть звільняти якнайперше.

Гордєєв заявив, що рука допомоги йде на ті міста, які були найбільше зруйновані. А от з Кримом буде дуже важко.

Нагадаємо, ми писали, що екстрасенс Роман Шептицький нагадав про опіку вищих сил: "Підписання сакральних документів найближчі три-чотири місяці".

Як повідомляв "Знай.ua" астролог передбачив кардинальну зміну: що чекає на Україну після війни.

Також "Знай.ua" інформував, Макс Гордєєв відповів, чи розпочнеться суд в Гаазі над злочинцями.