Пара, яка добре заробляє на OnlyFans, розповіла, наскільки вони заповзятливі далеко від камери.

Ханна та Джеймс Сміт приєдналися до зухвалого сайту три роки тому і швидко погасили борги за кредитними картками на 2 500 (близько 114 тисяч гривень) фунтів стерлінгів. Тепер вони заробляють до 40 000 фунтів стерлінгів на місяць (приблизно 1 825 000 гривень) та використовують свій дохід, щоб допомогти своїм близьким платити за оренду.

Ханна та Джеймс, фото: itshannahandjames/Instagram
Ханна та Джеймс, фото: itshannahandjames/Instagram

Але я розмовляю зDaily Star, популярні зірки TikTok сказали, що їхнє життя було таким же диким подалі від соціальних мереж.

25-річна Ханна з Кента сказала: "У спальні ми запрошуємо інших людей як на камеру, так і за її межами, так що це не тільки для OnlyFans. Ми ходимо на с*кс-вечірки і таке інше у вихідні. Ми не ходимо. на побачення з іншими людьми, не займаємося романтичними справами з будь-ким, тут немає ніяких почуттів.Це просто більше фізичне задоволення.Між нами існує величезна довіра.Той факт, що ви можете спати з іншою людиною, коли ваш партнер знаходиться в кімнаті або щось ще, показує певний рівень довіри: ми завжди були сильними, і у нас ніколи не було проблем, але ми не особливо ревниві люди, і я завжди любила с*кс утрьох тощо або саму ідею цього, і тепер ми можемо випробувати це разом."

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Ханна, фото: itshannahandjames/Instagram
Ханна, фото: itshannahandjames/Instagram

"Секс-вечірки - це таке захоплююче середовище, але справжні веселощі - це коли ви приходите додому, і ви тільки вдвох, і ви кажете: "Боже мій, це було гаряче", і у вас є ще цілий момент, тільки вдвох. думаю, що це додає пікантності вашим відносинам, тому я думаю, що це здорово" , - переконана дівчина.

Вони познайомилися на роботі, коли були особистими тренерами, але обидва зазнали проблем із грошима під час локдауну, коли спортивні зали закрилися.

30-річний австралієць Джеймс балувався сайтами для дорослих до того, як у вересні 2020 року створив сторінку для пар із Ханною.

Розмірковуючи, Ханна поділилася: "Раніше ми місяць жили на гроші, і я мав багато рахунків за кредитними картками, і я не могла купувати речі, які хотіла. Раніше я їздила у відпустки, але вони були дуже малобюджетними. Тепер у нас є заощадження. , та ми провели місяць у Австралії у лютому."

Нагадаємо, що 33-річна дівчина хотіла розгладити зморшки ботоксом, а отримала шалені очі: скасовувати ін'єкції не хоче.

Раніше ми повідомляли, що чоловік регулярно зраджує своїй дружині, але хвалиться, що все ще божеволіє від неї: "Ви вчитеся довіряти один одному".