Є таке почуття "гнів", він змушує робити людей дуже моторошні речі та вчинки. Про причини гніву можуть розповісти психіатри та соціологи, проте про те, хто більше схильний до цього за Знаком зодіаку, природно, розкажуть астрологи.

Гнів і злість відчувала кожна жива людина, проте в деяких представників Зодіакального кола вона навіть у надлишку.

Один з українських астрологів вважає, що є лише три знаки Зодіаку, які можуть зі своєї агресії випередити будь-якого іншого представника з інших сузір'їв – це Овни, Леви та Близнюки.

Сузір'я Овна - арт, скріншот: YouTube
Сузір'я Овна - арт, скріншот: YouTube

Сузір'я Овна

Представників Овнів легко роздратувати. Якщо людина стоїть на шляху, яким він хоче йти, то Овен легко піддається гніву. Все дуже просто, гнів - один із п'яти основних недоліків їх знака. Вони дозволяють собі бути поглиненим потоком емоцій, який зрештою бере гору над їх самоконтролем.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Сузір'я Лева, скріншот: YouTube
Сузір'я Лева, скріншот: YouTube

Сузір'я Лева

Почавши з гарного наміру зробити світ кращим, Леви можуть легко втратити себе, якщо зрозуміють, що не отримують підтримки та заохочення, на які, на їхню думку, вони мають повне право. Якщо цей ідеал здається йому недоступним чи далеким, розчарування поступово змінюється роздратуванням, та потім гнівом. Отже, Леви дуже злі, коли щось іде не так, як вони хочуть.

Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube
Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube

Сузір'я Близнюків

Найчастіше Близнюки втрачають контроль над своїми емоціями, і дозволяють гніву спалахнути через занепокоєння. Останнє викликає в них такий потік енергії, що їх розум замішається, роблячи їх нездатними впоратися зі складною ситуацією. Чим важче Близнюки приходять до тями, тим більше вони дратуються.

Нагадаємо, не "наривайтесь" і поверніться до старих звичок: поради та заборони на Рожевий повний місяць у квітні.

Раніше повідомлялося, "Світ цього може не пережити...": відомий астролог Влад Росс попередив українців про найнебезпечніші дні квітня.

Також, не діліться з ними своїми планами, інакше залишитеся ні з чим: знаки Зодіаку, у яких "погане око".