З 11 квітня планета кохання Венера переходить у Близнюки. Нам стане легше спілкуватися, знаходити спільну мову, заводити нові знайомства.

Це період початку бурхливих романів і не менш бурхливої ​​ревнощів. Будьте розважливі, не втрачайте голову.

З 10 по 16 квітня 2023 року будуть вдалі дні для початку нових проєктів та командної роботи, але не кожен день настільки прихильний – варто бути обережними з більш впливовими людьми і не йти на поводу у власних слабкостей, нічого вам це не принесе, окрім марної витрати енергії.

Овен

Овен
Овен

Овни на початку тижня будуть надзвичайно приємними у спілкуванні. Це чудовий час для примирення із сусідами, родичами, знайомими, приятелями. Головне, щоб ініціатива виходила особисто від вас. Також це вдалий час для навчання, листування, нових знайомств. Поїздка за місто на пікнік пройде чудово і додасть позитиву у ваше життя. Тим часом у середині тижня акценти змістяться у бік партнерських стосунків. У шлюбі може повторитися одна з минулих неприємних ситуацій. Наприклад, до вас дійде якась інформація, яку від вас приховували. У суботу та неділю не виключено протистояння між вами та коханою людиною, причому навряд чи хтось із вас буде готовий йти на поступки.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Телець

Телець
Телець

У Тельців на початку тижня на першому місці, швидше за все, стоятиме тема фінансів та матеріальних питань. Це хороші дні ждя того, щоб як заробляти гроші, так і їх витрачати. Матеріальні цінності доставлятимуть вам у цей період особливе задоволення. Тому навіть покупка речей у магазині стане радісною подією. Середина тижня складається дещо хаотично. Можливо, у вас з'являться якісь спільні справи з друзями, проте вони будуть просуватися вкрай повільно, із затримками. Постарайтеся не обіцяти нічого в ці дні: виконати дане вами слово буде досить важко. Наприкінці тижня, особливо у вихідні, подбайте про своє здоров'я.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

На початку тижня на Близнюків чекає чудовий період. Ви будете бадьорі та життєрадісні, і оточуючі не залишать це непоміченим. У понеділок чи вівторок можна відвідати салон краси. Подумайте, як можна стати ще більш привабливими та чарівними. Також ці дні можна провести за дружнім спілкуванням у колі своїх однодумців. У середині тижня ви можете випадково зустріти людину, з якою у минулому вас пов'язували романтичні стосунки. Якщо ви захочете відновити зв'язок після сварки або розлуки, можна зробити таку спробу в середу або четвер. Наприкінці тижня суворіше слідкуйте за поведінкою дітей (якщо вони у вас є):воно, можливо, змусить вас потурбуватися.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Ракам на початку тижня зірки радять більше часу проводити на самоті. Напевно вам захочеться спокою та тиші, щоб відпочити від шуму та суєти буднів. Це чудовий час для духовних практик, приведення свого внутрішнього світу у стан рівноваги та гармонії. Молитва в ці дні має особливу силу. Середина тижня несприятлива для врегулювання питань щодо оформлення спадщини. Можливо, вам доведеться здійснити кілька поїздок по одній і тій же справі через труднощі в документах. Кінець тижня може бути важким для сімейних стосунків. Небажано на вихідних починати генеральне прибирання чи ремонт.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

У Левів цього тижня помітно покращаться стосунки з друзями. Спілкування з ними приноситиме вам величезне задоволення. Не варто відмовлятися від запрошення відвідати дружню вечірку, можна навіть організувати таку зустріч. Найкраще пройде спілкування у неформальній обстановці: у клубі чи кафе. Також у цей період, швидше за все, активується листування через Інтернет. Не виключено, що через якийсь час спілкування з віртуального перейде до реального. Середина тижня несприятлива для автомобільних поїздок містом: висока ймовірність потрапити в затор, витратити багато часу на очікування. Наприкінці тижня намагайтеся не вступати у суперечки із сусідами та родичами.

Діва

Діва
Діва

У Дів на початку тижня все виходитиме напрочуд легко. Варто вам сформулювати собі мету, як ваші бажання почнуть виконуватися. У цьому сенсі понеділок та вівторок можна назвати чарівними днями. Найголовніше зараз – діяти плавно, без поспіху. Ви зможете гармонізувати свої стосунки з батьками, керівництвом, але використовуйте м'якіший підхід. Середина тижня матиме особливе значення для подружніх стосунків. Можливо, вам в черговий раз доведеться вирішувати питання, яке раніше вже стояло на порядку денному. Наприкінці тижня ви можете відчути гостру нестачу готівки для тих чи інших покупок.

Терези

Терези
Терези

На початку тижня у Терезів підходящий час для відвідування урочистих заходів: весіль, ювілеїв, обряду вінчання, банкетів. Якщо ви в понеділок або вівторок вирушите в туристичну подорож з коханою людиною, то, швидше за все, подорож пройде чудово і дасть вам багато нових приємних вражень. У цей період вам вдасться легко врегулювати юридичні суперечки та дійти згоди. У середині тижня зірки радять приділити особливу увагу стану свого здоров'я. Не виключені дрібні травми та інфекційні захворювання. На вихідних постарайтеся не розпочинати обговорення болючих питань із партнером по шлюбу: у цей час домогтися порозуміння навряд чи вдасться.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

На початку тижня зірки сприяють Скорпіонам у проведенні фінансових операцій. Можливо, ви отримаєте певний доступ до матеріальних ресурсів інших людей: наприклад, вам можуть дати гроші у борг або просто передати на якийсь час для зберігання. Також це вдалий час для лікувально-профілактичних процедур. У середині тижня ви можете зустріти людину, з якою вас раніше пов'язували романтичні стосунки. Не виключено, що ви вирішите відновити зв'язок. Наприкінці тижня може статися енергетичний спад: з'явиться почуття слабкості, підвищена стомлюваність. Намагайтеся більше відпочивати та менше працювати.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Початок тижня для Стрільців пройде на оптимістичній хвилі. Це особливо відчують ті, хто зараз переживає період закоханості. У цей період можна ходити на концерти, кінотеатри, на виставки. Можливі любовні зізнання і навіть пропозиції руки та серця. Це гарний час для заручин та весілля. Подружні стосунки у ці дні переживають період оновлення почуттів. Ви зможете побачити свого партнера по-новому, відкрити у ньому якості, яких раніше не помічали. Тим часом середина тижня несприятлива для ремонту та прибирання у квартирі. На вихідних у романтичних стосунках може статися пауза.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Козерогам на початку тижня, можливо, захочеться щось змінити у своїй квартирі. Це може бути як перестановка меблів, так і повне оновлення інтер'єру. Якщо ви давно хотіли купити домашню тварину, то зараз саме час це зробити. Чим чистішим і красивішим стане ваш дім, тим краще буде ваше самопочуття. Також пам'ятайте, що любов до свого тіла є невід'ємною складовою вашого здоров'я. У цей період можна розпочинати дієту. У середині тижня, швидше за все, вам буде складніше знаходити спільну мову з людьми старшими і досвідченішими за вас. Кінець тижня не сприяє зустрічам з сім'єю і обговоренню проблем, що накопичилися.

Водолій

Водолій
Водолій

У Водоліїв на початку тижня, можливо, зав'яжуться нові романтичні стосунки. Знайомство може статися на вулиці, у транспорті чи кафе. Не можна впевнено сказати, що нові стосунки будуть тривалими. Знайомство може і не перетекти у роман, проте приємні враження від нього все одно залишаться. Намагайтеся зробити щось приємне своїй дитині: наприклад, відведіть її в ляльковий театр чи цирк. Середина тижня несприятлива для попереднього придбання квитків на літак чи потяг. Також не варто витрачати гроші на консультації з юристами: можливо потім доведеться їм ще доплачувати. На вихідні не рекомендується планувати будь-які поїздки.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Риби, на початку тижня, направте свої зусилля на благоустрій родинного вогнища. Це стосується в першу чергу придбання предметів інтер'єру, завдяки яким ваше життя стане затишним та комфортнішим. Можна придбати побутову техніку, що полегшує роботу по дому. Також у цей період слід звернути увагу на стосунки у сім'ї, психологічний клімат. Вам вдасться подолати колишні образи і прийти до того стану гармонії, що робить сімейне життя надзвичайно привабливим. У середині тижня намагайтеся більше відпочивати. В іншому випадку не виключені головні болі. Наприкінці тижня рекомендується утриматись від великих покупок.

Нагадаємо про гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків Зодіаку: неприємні сюрпризи Овнів, нове кохання Водоліїв та скиглі Скорпіонів.

Раніше ми повідомляли, що квітень – місяць кохання: що приготували зірки знакам Зодіаку в середині весни.