Незважаючи на війну, яку нам оголосила росія на чолі з путіним, українці намагаються продовжувати жити та налагоджувати свій побут.

Більше того, дехто навіть уже задумався про відпустку. Звичайно, чоловіча частина населення не має можливості виїхати з країни, але ж наша Україна така прекрасна. А знання прогнозу погоди на травень допоможе вам збудувати свої плани. Спойлер: погода дуже порадує. Та й тим, хто у відпустку не збирається, це допоможе скоригувати або побудувати плани, щоб провести місяць із насолодою. Тож яку погоду в травні 2023 року обіцяють нам метеорологи?

Погода у травні, фото: atn.ua
Погода у травні, фото: atn.ua

Про це можна дізнатися завдяки даним meteoprog.com.

Метеорологи зробили на основі історичних даних за сімдесят років середній прогноз щодо України на травень. Загалом, по Україні погода у травні буде теплою, навіть. При цьому найтепліші дні денна температура повітря підніматиметься до +24 градусів, а найтепліша нічна температура буде +14 градусів. Опадами цього року травень не буде багатим. У прогнозі зазначено, що третього місяця весни буде лише один дощовий день — 30 травня. У решту днів погода буде похмурою. Сонячна погода буде лише 16 та 27 травня.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Прогноз погоди на травень-2023, дані meteoprog.com
Прогноз погоди на травень-2023, дані meteoprog.com

Виходячи із попередніх прогнозів синоптиків, середня температура у Північному регіоні буде +14 градусів, опади не очікуються. У Південному регіоні +15 градусів, з опадами протягом 7 днів. У Західному та Східному регіонах +11 градусів, з опадами протягом восьми днів.

Нагадаємо, що частина України може "зникнути" не через війну, а через льодовики: вчені зробили попередження.