Пожежі є дуже небезпечними явищами, які можуть завдати значних матеріальних збитків і, що найголовніше, погрожувати життю людей.

Виникнення пожеж можна уникнути, якщо дотримуватись правил пожежної безпеки й вживати необхідних заходів для запобігання їх появі та поширенню.

У Бурятії пожежники проводили контрольне спалювання трави в полі, але в результаті випадкового вогню, було спалено пів села.

Адміністрація не дбала про необхідність дотримання техніки безпеки та не проклала пожежозахисну смугу.

Щоб компенсувати збитки місцевим жителям, їм видали дошки та по 10 тисяч рублів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Пам'ятайте: пожежі можуть призвести до серйозних наслідків, як для людей, так і для довкілля. Вони можуть спричинити втрату життя, викликати серйозні травми, знищити майно і власність.

Раніше ми розповідали: Державна екологічна інспекція України нагадує, що самовільне випалювання сухої трави, опалого листя та інших рослинних залишків, ЗАБОРОНЕНО в Україні

Нагадуємо: Війна в Україні таки дійшла до Ані Лорак, але з іншого боку: росіяни знищили будинок

Також: Четверо загиблих, завали ще розбирають: російська ракета впала у житлову зону на Львівщині