Микола Тищенко заявив, що на його колегу та члена ТСК Арсена Мелкумяна скоєно замах на життя, він заявив, що "лісова мафія за допомогою дрона скинула гранату на автомобіль" нардепа.

Однак як виявилося, про це повідомляє ужгородський журналіст Віталій Глагола, із джерел в поліції, то версія з дроном слідчими не розглядається. Автівка стояла під камерою відеонагляду і прильотів по авто не зафіксовано.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Сам Мелкумян пояснив поліції, що "можливо, причиною загорання стало коротке замикання електропроводки".

Тищенко називає депутата членом очолюваної ним ТСК по вирубці лісів, хоча згідно з офіційними документами Мелкумян не входить до цієї комісії ВРУ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Поруч з авто знаходився охоронець, який пояснив наступне: "Вийшов із службового приміщення і побачив, що вогонь йде З-ПІД капота почав тушити транспортний засіб".

Такі коментарі залишають українці під новиною про підпал автівки Тищенка.

"Мелкумян поліції заявив, що то технічні неполадки", "За допомогою дрона, ціла спецоперація прямо, а бомбардувальника в небі не було?", "Жаль, що у машині не було Тищенка з Третьяковою", "Це йому Таїланд мстить".

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Також Тищенко заявляє, що на Мерседесі Віано секретаря УМР здійснювалися рейди лісництвами.

Розслідуванням справи та встановлення причини загорання наразі займається Закарпатська поліція. Офіційно вони коментують, що наразі відкрито провадження щодо умисного пошкодження майна.

Якщо доказів умисного підпалу так і не буде знайдено, то цю справу закриють. Остаточну причину займання встановлять після експертизи.

Нагадаємо, ми писали, що Микола Тищенко замовив собі спецформу: "панамки, жилети та логотипи".

Як повідомляв "Знай.ua", Микола Тищенко образився на пародію від "Квартал 95" та накинувся на Кошового.

Також "Знай.ua" інформував, син мера Коломиї Олег Станіславський пішов стопами Тищенка та втік на Балі.