Відома 68-річна іспанська актриса Ана Обрегон, яку можуть знати за фільмами "Куба" та "Радісне життя", згадала, що обіцяла своєму сину Алессу Лекіо виконати його останнє бажання – народити дитину.

Він помер у травні 2020 року від раку віком 27 років, а перед смертю розповів своїм батькам про свою мрію стати батьком.

Ана Обрегон, фото: Instagram
Ана Обрегон, фото: Instagram

Алесс вирішив зберегти (заморозивши) свої сперматозоїди перед лікуванням хіміотерапією. У серпні знаменитість дізналася, що її онука була зачата, а у грудні – що народиться дівчинка.

20 березня маленька Ана Сандра Лекіо Обрегон народилася в лікарні в Майамі, США. Зазначимо, що Алесс наперед сказав своїй матері, що назве дочку на її честь.

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Ця мала не моя дочка, а моя внучка. Вона дочка Алесс, і коли вона виросте, я скажу їй, що її батько був героєм, щоб вона знала, хто вона така і як вона повинна пишатися ним", - заявила Ана.

Ана зазначила, що народження онуки допомогло їй знайти сили, щоб пережити таке горе — втрату сина у такому молодому віці. Тепер життя актриси полягає у підгузках, різних пляшечках та рожевих бантиках.

Ана Обрегон, фото: Instagram
Ана Обрегон, фото: Instagram

Цікаво, що перед смертю син мріяв про п'ятьох дітей... тому його мама не виключає того, що за допомогою сурогатства допоможе йому втілити мрію в життя.

Нагадаємо, творці Сімпсонів передбачили арешт Дональда Трампа ще в 1994 році: там затесалася і Марго Роббі з "Барбі"

Як повідомляв "Знай.uа", 33-річна дівчина хотіла розгладити зморшки ботоксом, а отримала божевільні очі: скасовувати ін'єкції не хоче

Знай.ua писав, 41-річний "донор" став батьком 550 дітей - навіть в Україні: тепер вчені бояться наслідків