Нещодавно ми розповідали нашим читачам про ті знаки Зодіака, які є "неприємними" щодо спільного проживання, проте є й хороші новини. Потрібно розуміти, що життя, воно як зебра - одна смуга "чорна", а інша біла.

Астроексперти визначилися, хто ж із представників Зодіакальної палітри у другій половині квітня 2023 року отримає справжній подарунок долі. Давайте перевіримо, чи є у цьому невеликому переліку.

Хороші новини заглянути лише до двох знаків Зодіаку. Про це розповів один із українських астрологів, який публікує свої прогнози в мережі YouTube.

Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube
Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube

Сузір'я Близнюків

Представникам цього знака Зодіаку надійде вигідна пропозиція, яка стосуватиметься їхньої професійної діяльності. Їх можуть підвищити на посаді, або їм запропонують попрацювати над новим перспективним проектом.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Є також велика можливість переїзду в інше місто через зміну роботи. На новому місці Близнюків чекатимуть одні успіхи.

Сузір'я Скорпіона, скріншот: YouTube
Сузір'я Скорпіона, скріншот: YouTube

Сузір'я Скорпіона

Скорпіони - везунчики квітня, що стосується амурної сфери. Ті, хто самотньо пливе життям, нарешті знайдуть свою долю, а сімейні Скорпіони вийдуть на новий рівень — вони можуть дізнатися про майбутнє поповнення в сім'ї.

Також представникам сузір'я Скорпіона варто чекати на подарунок від своєї коханої людини. Але це може виявитися зовсім не та людина, яка перша спала вам на думку.

Нагадаємо, справжні мішки з "баблом": хто за знаком Зодіаку має потужну грошову енергію.

Раніше повідомлялося, Леви хочуть вогню, а Козероги - Дів: романтична сумісність за знаком Зодіаку для всіх сузір'їв.

Також, вогняні знаки люблять проблеми: найшкідливіші співмешканці у відносинах із Зодіакального кола, дізнайся свою "половинку".