Співзасновник Monobank Олег Гороховський розповів про нову опцію в додатку, паралельно дослухавшись до прохань користувачів.

Мова йде про можливість маніпуляції з добовим лімітом витрат в мережі Інтернет. Олег Гороховський розповів про це у своєму тг-каналі.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

На численні прохання вирішили додати налаштування добового ліміту витрат в інтернеті без підтвердження для тих, кому так спокійніше. Дякую за дискусію. Люблю кейси, коли клієнти допомагають нам розвивати продукт і для мене це одна з головних наших відмінностей від інших банків – ми робимо Моно разом із вами, — написав співзасновник банку.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Спершу клієнти дізналися, що оновився інтерфейс головної сторінки застосунку. З неї прибрали налаштування суми Інтернет-ліміту, змінивши логіку роботи цієї функції. А саме – забезпечили користувачів змогою самостійно затверджувати чи відхиляти транзакції без підтвердження.

Платежі з підтвердженням пропускалися системою завжди, не враховуючи розмір ліміту на витрати. У протилежному випадку здійснення операції залежало від суми добового ліміту в Інтернеті, вказаної у налаштуваннях.

Стара система генерувала багато відмов і була не дуже передбачуваною для клієнта. І найголовніше – транзакції в Інтернеті без підтвердження у застосунку можна елементарно оскаржити та повернути гроші, - зауважив Гороховський.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни у відповідь на акцію "Монобанку" пропонують спалити відділення банку: "Удачі у пошуках".

Як повідомляв "Знай.ua" українцям пояснили, як можна "виклопотати" штраф у 34 тисячі за переказ грошей на карту.

Також "Знай.ua" інформував, українець розповів, як Monobank "мотивує" повертати борги.